Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Unguent cu extract de Sunatoare, 120 ml

(2 voturi)
120 ml
Ghid marimi
Sabio

Ce este:
Sunatoarea (Hypericum perforatum) sau pojarnita, este o planta perena ce contine hipericina, flavonoide, derivati de floroglucinol, uleiuri volatile, taninuri, procianide, acizi fenolici.
Ce face:
Este folosita pentru tratamentul mialgiilor, arsurilor, plagilor si contuziilor, avand o eficienta actiune antimicrobiana datorata taninurilor, hipericinei si uleiului volatil.
Crema tip unguent cu sunatoare de la Sabio, este bogata in substante antiinflamatoare, cicatrizante, regenerante, cu efect dermoprotector, calmant si reparator. Accelereaza procesul de reepitelizare si vindecare a ranilor.
Este recomandata in caz de arsuri, traume diverse ale pielii (contuzii, julituri, arsuri, plagi postoperatorii, eczeme, dermatite, zona Zoster), pentru artrite, dureri reumatice, mialgii, nevralgii, neuropatii periferice, contracturi musculare, dureri de spate.
Unguentul cu sunatoare este recomandat pentru tratarea iritatiei de scutec, precum si a oricaror iritatii si descuamari ale pielii nou-nascutilor si copiilor.
Cum se foloseste:
Se aplica o cantitate potrivita de crema pe zona afectata si se maseaza cu miscari delicate, pana la patrunderea produsului in piele. Se repeta aplicarea de 3-4 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie.
Testat dermatologic.

Mai mult