Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vopsea de par Color Expert, 4-68 Dark Mahagony, 146.8 ml

(0 voturi)
146.8 ml
Ghid marimi
Schwarzkopf Color Expert

Ce este:

Schwarzkopf Color Expert este prima vopsea pentru utilizare acasa cu OMEGAPLEX®, tehnologia profesionala impotriva ruperii parului. Datorita acestei tehnologii revolutionare, Color Expert ofera cu 90% mai putine fire de par rupte*.

Ce face:

In timpul procesului de colorare, micro-legaturile care se afla in interiorul firului de par se pot rupe, lasand parul fragil si deteriorat. Color Expert de la Schwarzkopf foloseste un sistem de colorare si ingrijire in trei pasi, menit sa protejeze firul de par impotriva deteriorarii in timpul vopsirii**. 

Schwarzkopf a dezvoltat vopseaua de par Color Expert cu OMEGAPLEX® pentru a le oferi consumatoarelor rezultate superioare: culoare de durata, ingrijire profunda a firului de par si protectie in timpul colorarii.

Ceea ce face ca parul sa aiba un aspect sanatos si puternic este tehnologia profesionala Omegaplex® impotriva ruperii parului, care ofera un plus de ingrijire acestuia in 3 pasi.

  1. Primul pasProtejeaza – prin folosirea unui serum impotriva ruperii parului (Nr.1), care se mixeaza cu crema coloranta. Acest serum protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par.
  2. Pasul doiSigileaza - prin folosirea unui tratament reparator (Nr.2) dupa colorare, ce sigileaza fibra firului de par si culoarea.
  3. Pasul trei Fortifica – prin folosirea unui tratament reparator (Nr.3) ce se aplica la trei saptamani de la colorare. Acesta fortifica micro-legaturile din interiorul firului de par.

Rezultatul utilizarii Color Expert este cu 90% mai putine fire de par rupte*, un par vizibil sanatos si rezistent**, usor de pieptanat, ingrijit in profunzime, o culoare intensa care dureaza si acoperire 100%*** a firelor albe.

Gama Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX® este disponibila in 20 de nuante seducatoare, de la blond suprem pana la caramel inchis si negru intens.

*vs parul netratat
**mai putin par rupt vs parul netratat
***acopera pana la 100% firele albe

Mai mult