Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vopsea par Londacolor 55 Violet de Burgundia

(0 voturi)
Londa Tehnologia de imbinare a culorilor combina tonuri puternice intr-o singura nuanta pentru ca tu sa te bucuri de o frumusete sclipitoare

Pana la 8 saptamani de culoare multiton. 100% acoperire a firelor albe

Vopselele de par pot cauza reactii alergice severe. Cititi si urmati instructiunile. Acest produs nu este recomandat persoanelor sub varsta de 16 ani.

Efectuati testul de evaluare a potentialului alergenic al pielii cu 48 de ore inainte de fiecare vopsire a parului chiar daca ati mai folosit in trecut produse de vopsire a parului.) Deci cumparati produsul cu 48 de ore inainte de folosire. Atentie: Contine: Fenilendiamine (toluen diamine), Resorcinol, Peroxid de hidrogen.

Tatuajele temporare cu henna pot creste riscul aparitiei unei alergii la acest produs. Nu folositi deloc acest produs daca:
* Aveti o iritatie pe fata sau daca pielea capului este sensibila, iritata sau prezinta leziuni/zgarieturi.
* Ati avut deja o reactie de orice fel dupa colorarea parului in trecut.
* Ati avut deja o reactie de orice fel la un tatuaj cu henna in trecut.

In aceste cazuri, consultati un doctor inainte de folosi orice produs de vopsire a parului. A nu se utiliza la vopsirea genelor si sprancenelor. A se clati bine parul dupa aplicare. A se evita contactul cu ochii. A se clati ochii imediat in cazul contactului acestora cu produsul. A se purta manusi de protectie.

Mai mult