Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Masca tratament Oil Reflections, 150 ml

(5 voturi)
150 ml
Ghid marimi
Wella Professionals

Descriere produs:

Luminous Collection reprezinta gama de produse de la Wella Professionals creata pentru a oferi clientelor o experienta superioara pentru parul lor, cu rezultate splendide de fiecare data: un par foarte neted, hidradat si luminos.

Colectia de ingrijire este inspirata de unul dintre cele mai apreciate produse, uleiul pentru par Wella Professionals Oil Reflections.

Tratament intens ce hraneste si repara structura parului lasandu-l suplu si stralucitor.

Tip par:

Pentru par rebel si lipsit de luminozitate.

Ingrediente:

Formula Active Cashmere Complex contine substante active de inalta calitate: Ulei de avocado, Extract de casmir (cheratina hidrolizata) si Zein.

Mod de utilizare:

Aplicati pe par.

Descriere brand:

Pentru mai bine de 135 de ani, Wella Professionals a evoluat si a prosperat, lucrand in stransa legatura cu salonele de coafura si cu stilistii.Totul a inceput de la pasiunea unui stilist. Povestea Wella Professionals a inceput in anul 1880 cu Franz Stroeher, un tanar stilist german cu spirit antreprenorial si cu foarte multa pasiune pentru par. Dorinta lui de a invata cat mai mult l-a purtat prin marile centre de fashion din Europa, unde si-a gasit inspiratia sa produca primele produse. Acestea sunt bazele pe care s-a cladit Wella Professionals.

Mai mult