Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Spray pentru par Viorica Grapes Pieptanare Usoara, 150 ml

(1 voturi)
150 ml
Ghid marimi
VIORICA

Ce este: Parul uscat creaza probleme la pieptanare, cand se rupe fie pe lungime, fie de la radacina. Acest spray-tratament a fost special conceput pentru o pieptanare neagresiva, prelungind viata firelor de par.

Beneficii cheie: Formula spray-ului, imbogatita cu extractul din frunze de vita de vie si D-Panthenol, restabileste eficient structura parului, hraneste si confera parului elasticitate, vigoare, stralucire si volum. Parul se descurca lejer si nu este incarcat.

Cum se foloseste: Pulverizati spray-ul pe firele de par uscat sau umed, evitand radacinile. Nu necesita clatire.

Mai detaliat: Fiind mai mult decat un produs autohton, dar o parte din cultura si istoria tarii, vita de vie a fost abordata de specialistii Viorica-Cosmetic impreuna cu cercetatorii Academiei de stiinte din Moldova pentru a selecta cele mai pretioase extracte din soiul �Viorica� - uleiul din samburi de struguri, extractul de frunze de vita de vie si Alpha Hydroxy Acid obtinut din uleiul de struguri. in dozari si combinari diferite, aceste trei ingrediente pretioase stau la baza seriei Viorica Grapes pentru a ingriji profund de tenul, pielea si parul tau.

Mai mult