Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

sampon Viorica Grapes Revitalizant fara sulfati, 300 ml

(6 voturi)
300 ml
Ghid marimi
VIORICA

Ce este: Un sampon ultra-hidratant si reparator destinat parului supus tratamentelor chimice, cu keratina sau afectat de vopseaua de par, cu o aroma inconfundabila de struguri, care asigura aportul de nutrienti necesar firelor de par, in timp ce curata in profunzime.

Beneficii cheie: in componenta samponului fara sulfati intra extractul din frunzele vitei de vie, extract de levantica si vitamine, care asigura o curatare profunda a parului, nu usuca scalpul, fortifica firul de par. Parul devine stralucitor si matasos de la prima spalare. Uleiul de struguri, gratie componentei biochimice unice, are proprietati antioxidante, regeneratoare si hidratante excelente. samponul fara sulfati Viorica Grapes este un remediu excelent pentru parul supus indreptarii cu keratina, ondularii chimice si vopsirii.

Cum se foloseste: Aplicati samponul pe parul umed, spumati, apoi clatiti cu apa. La necesitate, repetati.

Mai detaliat: Fiind mai mult decat un produs autohton, dar o parte din cultura si istoria tarii, vita de vie a fost abordata de specialistii Viorica-Cosmetic impreuna cu cercetatorii Academiei de stiinte din Moldova pentru a selecta cele mai pretioase extracte din soiul �Viorica� - uleiul din samburi de struguri, extractul de frunze de vita de vie si Alpha Hydroxy Acid obtinut din uleiul de struguri. in dozari si combinari diferite, aceste trei ingrediente pretioase stau la baza seriei Viorica Grapes pentru a ingriji profund de tenul, pielea si parul tau.

Mai mult