Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Set Tigi Bh Re-Energize: Sampon, 750 ml + Balsam, 750 ml

(0 voturi)
Tigi

Setul contine:

Sampon, 750ml

Balsam pentru par, 750 ml

Descriere produs:

Urban Anti-Dotes este un sistem inovativ pentru parul care are nevoie de energie, refacere si revitalizare, pentru parul degradat.

Acest sistem incorporeaza ingrediente si tehnologii uimitoare ce detecteaza fiecare problema a parului si ajuta la repararea si regenerarea fiecarei suvite in parte.

Re-energize este un tratament zilnic pentru parul care nu se aseaza, rebel.

Pentru parul tern ce sufera din cauza unor abuzuri minore in urma coafarii folosind surse termice.

Descriere brand:

Produsele profesionale TIGI sunt distribuite si iubite peste tot in lume. Sunt expresii ale creativitatii si grijii pentru pentru par. In liniile de produse (S-Factor, Catwalk si Bed Head) stiinta intalneste moda si arta astfel incat persoanele ce adopta TIGI isi exprima prin aceasta alegere dorinta de originalitate si eleganta. Pentru ca suntem fiecare diferiti, TIGI a creat game speciale de produse pentru fiecare dintre noi:

- Bed Head reprezinta tinerii curajosi si nonconformisti pentru care stilul este ceva propriu, pentru care nu exista coafuri gresite sau alegeri stilistice tabu.

- Catwalk reprezinta femeia sofisticata, eleganta, cea care intelege tendintele modei.

- S-Factor este alegerea celor ce isi doresc ca stilul lor sa reflecte stilul celor celebri, frumusetea stralucitoare si radianta.

Mai mult