Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Set Bed Head Recovery: Sampon, 750 ml + Balsam, 750 ml, 1500 ml

(0 voturi)
1500 ml
Ghid marimi
Tigi

Descriere produs:

Setul contine:

Sampon pentru par, 750 ml
Balsam pentru par, 750 ml

Recovery este un tratament pentru parul lipsit de hidratare datorita unor coafari cronice folosind caldura, colorari dense si abuz de produse de styling care au facut parul mai aspru.

Tip par:

Pentru par deteriorat.

Ingrediente:

Urban Anti-Dotes este un sistem inovativ pentru parul care are nevoie de energie, refacere si revitalizare.

Acest sistem incorporeaza ingrediente si tehnologii uimitoare ce detecteaza fiecare problema a parului si ajuta la repararea si regenerarea fiecarei suvite in parte.

Mod de utilizare:

Aplicati pe par.

Descriere brand:
Produsele profesionale TIGI sunt distribuite si iubite peste tot in lume. Sunt expresii ale creativitatii si grijii pentru pentru par. In liniile de produse (S-Factor, Catwalk si Bed Head) stiinta intalneste moda si arta astfel incat persoanele ce adopta TIGI isi exprima prin aceasta alegere dorinta de originalitate si eleganta. Pentru ca suntem fiecare diferiti, TIGI a creat game speciale de produse pentru fiecare dintre noi: - Bed Head reprezinta tinerii curajosi si nonconformisti pentru care stilul este ceva propriu, pentru care nu exista coafuri gresite sau alegeri stilistice tabu. - Catwalk reprezinta femeia sofisticata, eleganta, cea care intelege tendintele modei. - S-Factor este alegerea celor ce isi doresc ca stilul lor sa reflecte stilul celor celebri, frumusetea stralucitoare si radianta.

Mai mult