Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Spuma Moroccanoil pentru controlul buclelor, 150 ml

(1 voturi)
150 ml
Ghid marimi
Moroccanoil

Descriere produs:

Controlati parul buclat, cret si strans spiralat, fara asperitati: Spuma pentru controlul buclelor Moroccanoil imblanzeste, defineste si confera fixare ore intregi, retinand umiditatea si prevenind incretirea parului, pe orice vreme.

Tip par:

Pentru parul ondulat sau cu bucle.

Ingrediente:

Formula delicata, dar totusi puternica, infuzata cu ulei de argan, lasa parul moale, neted, cu o textura naturala si niciun reziduu lipicios.

Mod de utilizare:

Aplicati o cantitate generoasa de Spuma pentru controlul buclelor Moroccanoil pe parul curat, uscat cu prosopul.

Pentru cele mai bune rezultate, masati delicat parul cu degetele, incepand de la varfuri si ridicandu-l spre radacini si lasati parul sa se usuce in mod natural.

RECOMANDARE: Reaplicati pe parul uscat pe tot parcursul zilei sau in ziua urmatoare, pentru a reimprospata buclele, a reduce incretirea si a reinsufleti parul.

Descriere brand:

Ceea ce a debutat ca un singur produs, revolutionar, care a fost la originea unei noi categorii in industria frumusetii, s-a dezvoltat intr-o gama completa de produse pentru par si corp, toate infuzate cu uleiul de argan hranitor, bogat in antioxidanti, semnatura a marcii. Dedicata furnizarii de produse de cea mai inalta calitate pentru par si corp, Moroccanoil a devenit o marca de frumusete emblematica in mai putin de zece ani.

Mai mult