Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Mascara pentru volum Million Lashes, Extra Black, 9 ml

(114 voturi)
9 ml
Ghid marimi
L Oreal Paris

Descriere produs:
Mascara L'Oréal Paris Volume Million Lashes mareste vizibil genele cu pana la 3x, mareste volumul si densitatea acestora!

Ingrediente si inovatie:
Datorita periutei speciale, machiajul va fi floare la ureche. Periuta este flexibila iar perii sunt dens asezati unul langa altul, astfel genele vor fi separate. Nu incarca genele iar la fiecare aplicare lasa doar cantitatea necesara de culoare. Mascara L'Oréal Paris Volume Million Lashes evidentiaza in general conturul ochilor si garanteaza gene perfecte.

Recomandare:
Mascara L'Oréal Paris Volume Million Lashes va lumineaza ochii si va ofera acea scanteie de incredere. Mod de utilizare:
Se aplica baza pentru gene, dupa care se aplica mascara, de la radacini spre varfuri. Se poate aplica in mai multe straturi, dupa preferinte.

Descriere brand:
L Oreal Paris ofera o gama completa de machiaj, iar prin produsele sale performante va ajuta sa obtineti rezultatele dorite. Pentru ca meritati nuante de ruj ideale, fond de ten impecabil si machiajul ochilor perfect pentru orice ocazie. Pentru machiajul de zi cu zi sau pentru o seara demna de covorul rosu, explorati gama noastra de produse pentru a gasi ceea ce vi se potriveste.

Mai mult