Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pachet Rimmel Lac de unghii Rimmel

(22 voturi)
Rimmel

Setul contine:

  • Lac de unghii Rimmel 60 Seconds Shine 880, 8 ml;
  • Lac de unghii Rimmel 60 Seconds Shine 203, 8 ml;
  • Lac de Unghii Rimmel London 60 Seconds Super Shine, 404 Ora-ngy Vibe, 8 ml.

Lacurile de unghii 60 Seconds imbina armonios stilul tau cu cel specific londonez.

Aplicarea acestuia este foarte rapida multumita pensulei Xpress Flat Brush – foarte lata si foarte precisa, ce ofera o acoperire completa a intregii unghii dintr-o singura aplicare, in timp ce formula de uscare rapida intareste unghiile.

Noile lacuri de unghii 60 Seconds sunt singurele care iti fac unghiile sa vibreze non-stop!

Inspirat de stilul electric si increzator al Ritei Ora, Rimmel London prezinta cea mai tare colectie pentru unghii: 60 Seconds Super Shine Chameleon: 12 nuante inedite, ultra-stralucitoare, create de Rita pentru a se potrivi cu orice dispozitie.

Colectia este o reflectie a stilului Ritei, mereu in schimbare. Gama ofera pasteluri potrivite tinutelor casual, ofera stralucire pentru rochiile de seara si accente metalice pentru a evidentia un look edgy. 60 Seconds Super Shine combina toate avantajele unei manichiuri la salon – 5 pasi intr-un singur lac de unghii. Formula ultra-stralucitoare, super-rapida se usuca in mai putin de 60 de secunde - pentru ca moda nu asteapta pe nimeni! In plus, peria pentru precizie maxi aluneca perfect pe unghii pentru un finisaj ca la salon. Pentru a va pastra manichiura intr-o stare perfecta, formula patentata cu o tehnologie continua de ingrijire ofera pana la 10 zile de culoare si stralucire care rezista.

Mai mult