Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Paleta farduri de obraz si iluminator, nuanta Blush Goddess, 13 g

(33 voturi)
13 g
Ghid marimi
Makeup Revolution London

Descriere produs:

Cu pudra pentru fata Makeup Revolution Pro HD Medium Dark puteti sa definiti si sa imbunatatiti caracteristicile fetei dumneavoastra. Culorile acestei palete sunt excelente pentru o finisare naturala.

Recomandare:

Dozeaza optim cantitatea pe care o aplici pe zonele cheie pentru a nu incarca inutil tenul si pentru a oferi o stralucire naturala si sanatoasa tenului.

Mod de utilizare:

Aplicati cu o pensula sau cu degetele in punctele cele mai inalte ale fetei (pometi, sub osul sprancenelor, puntea nazala, arcul lui Cupid) si uniformizati.

Descriere brand:

Makeup Revolution aduce o revolutie absoluta in domeniul machiajului! Acest brand de cosmetice londoneze ofera produse decorative de inalta calitate si, in acelasi timp, accesibile ca pret, pentru a va incanta garantat! Makeup Revolution a devenit un brand popular mai ales datorita paletelor de farduri de pleoape, care ofera culori foarte pigmentate, in toate nuantele posibile! In afara acestor palete, mai gasiti si alte cosmetice decorative de o calitate exceptionala, ca, de exemplu, rujuri, fond de ten, fard de obraz, pudra sau pensule.

Mai mult