Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Set cadou Rimmel: Mascara Scandaleyes Reloaded, 12 ml + Tus de ochi GlamEyes, 4 ml

(3 voturi)
Rimmel

Descriere produs:

Setul contine:

Mascara Scandaleyes Reloaded, 12 ml
Tus de ochi GlamEyes, 4 ml

Mascara Scandaleyes Reloaded, 12 ml
Aspectul dramatic al genelor va fi si mai simplu de obtinut datorita formulei cu tehnologia patentata Extreme Wear a Scandaleyes Reloaded Volume Mascara. Formula inovatoare ofera genelor volum scandalos.
Imbinarea unica de ceruri si polimeri creeaza o pelicula de un negru intens care adera perfect pe suprafata genelor, oferind un volum indraznet in cateva momente, fara incarcare inestetica.
Peria Rimmel voluminoasa a fost reinventata cu un nou varf conic, pentru a se adapta perfect formei ochilor tai. Capteaza genele dintr-un colt al ochoului in celalalt si le imbraca in volum intens de la radacina pana la varf. Genele sunt mai pline, mai flexibile si mai dese, pentru un efect incredibil de ochi larg deschisi.

Tus de ochi GlamEyes, 4 ml
Tusul de ochi Rimmel Glam'Eyeseste un tus lichid, cu ajutorul caruia se pot trasa linii fine, precise, printr-o singura miscare. Culoarea este persistenta, mentinandu-se pe pleoape intreaga zi.

Descriere brand:
Marca Rimmel a fost fondata in 1834 de Eugene Rimmel la Londra ca o companie mica de familie in principal angajata in vanzarea de parfumuri. De-a lungul timpului, compania s-a extins pana cand in anul 1949 a incorporat Coty Inc Rimmel - brand cunoscut pentru produse cosmetice de inalta calitate. Cu memorabilul slogan "Get the London Look", Rimmel ofera o gama larga de produse pentru orice femeie care doreste sa arate bine si atractiv.

Mai mult