Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Set cadou Rimmel: Mascara Wonderful cu ulei de Argan, Black, 11 ml + Creion pentru sprancene Professional, 001 Dark Brown, 1,4 g

(0 voturi)
Rimmel

Descriere produs:

Setul contine:

Mascara Wonderful cu ulei de Argan, Black, 11 ml
Creion pentru sprancene Professional, 001 Dark Brown, 1,4 g

Mascara Wonderful cu ulei de Argan, Extreme Black, 11 ml
Mascara Rimmel Wonder’full cu Ulei de Argan este arma secreta pentru gene pline de volum, netede si perfect separate, fara a fi incarcate.
Formula unica cu ulei de argan protejeaza genele si se usuca rapid, astfel incat acestea sa nu se lipeasca una de cealalta. Nici nu se simte pe gene, fiind extrem de delicata si flexibila, pentru un volum incredibil.
Efectul uimitor al genelor poate fi obtinut cu usurinta datorita periutei flexibile de la Rimmel. Perii ultra fini si flexibili acopera fiecare geana in parte, separandu-le de la radacina la varfuri. Experimenteaza genele definite si cu volum dintr-o singura miscare, fara a avea un aspect incarcat. Fiecare geana este pusa in evidenta, chiar si cele greu de observat.

Creion pentru sprancene Professional, 001 Dark Brown, 1,4 g
Creionul de sprancene Professional este folosit pentru a imbogati si a uniformiza forma sprancenelor. Este perfect pentru a evidentia culoarea si a da sprancenelor forma dorita. Cu ajutorul creionului, se poate crea iluzia optica de sprancene mai groase si mai dese, iar arcada poate fi ridicata si evidentiata.

Descriere brand:
Marca Rimmel a fost fondata in 1834 de Eugene Rimmel la Londra ca o companie mica de familie in principal angajata in vanzarea de parfumuri. De-a lungul timpului, compania s-a extins pana cand in anul 1949 a incorporat Coty Inc Rimmel - brand cunoscut pentru produse cosmetice de inalta calitate. Cu memorabilul slogan "Get the London Look", Rimmel ofera o gama larga de produse pentru orice femeie care doreste sa arate bine si atractiv.

Mai mult