Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Corector universal Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Eye 00 Ivory - 6.8 ml

(28 voturi)
6.8 ml
Ghid marimi
Maybelline NY

Descriere produs:

Aplicare uniforma, acoperire ridicata.

Instant anti Age® este un corector de ochi care estompeaza cearcanele si imperfectiunile, iluminand privirea instant si oferind un aspect odihnit.

Ingrediente si inovatie:

Produsul permite o aplicare usoara si uniforma a formulei concentrate sub forma unui tratament, eliminand cearcanele adanci si liniile fine din zona ochilor. Infuzat cu fructe goji si Haloxyl™.

Aplicator cu buretel incorporat.

Recomandare:

Produsul se adreseaza consumatoarelor care isi doresc sa ascunda cearcanele profunde si liniile fine din zona ochilor.

Mod de utilizare:

Rasuciti aplicatorul in sensul sagetilor pentru a dezvalui produsul si aplicati in zona ochilor, estompand cu buretele aplicator sau tapotand cu degetele

Descriere brand:
Povestea brand-ului Maybelline incepe in anul 1915, cand tanara americanca Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Marturie a calitatilor sale exceptionale sta si faptul ca este utilizata de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranta pe toate clientele care doresc sa-si sublinieze stilul personal, iubesc fardurile si doresc sa fie atragatoare pentru sexul opus.

Mai mult