Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Fond de Ten L'Oreal Paris True Match 2R2C Rose Vanilla, 30 ml

(8 voturi)
30 ml
Ghid marimi
L Oreal Paris

Gestul esential al oricarei rutine de machiaj, fondul de ten, este cel mai bun aliat pentru a uniformiza tonul pielii, ascunde imperfectiunile, spori tonusul pielii, masca semnele de oboseala... Pentru un ten sublim in orice ocazie. Textura perfecta, catifelare perfecta, acord perfect cu tenul tau. Datorita formulei sale, se aplica mai uniform ca oricand, pentru o senzatie incredibila de ten proaspat si perfect natural. Indiferent de povestea pielii tale, alegerea ideala o gasesti in gama True Match.

Aplicati fondul de ten cu miscari circulare, finisand din centrul fetei spre exterior, pentru o acoperire perfecta. Agitati inainte de utilizare.

Produsul este destinat consumatoarelor care-si doresc un fond de ten hidratant, cu acoperire lejera, care sa se adapteze nuantei si texturii tenului, fara sa incarce. Recomandat tuturor tipurilor de ten.

Fondul de ten nr. 1 in lume* isi perfectioneaza formula si reuneste 3 ingrediente speciale, pentru un ten perfect: - Pigmenti noi pentru un ten radiant; - Uleiuri pentru o aplicare perfect uniforma; - Glicerina, vitamina E si vitamina B5 pentru o senzatie de confort. * Sursa: Studiu Nielsen, vanzari in unitati si in valoare in perioada Martie 2014 – Februarie 2015

Mai mult