Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

NatureUp Baza de machiaj pentru toate tipurile de piele 50ml, 50 ml

(0 voturi)
50 ml
Ghid marimi
Bema
BEMA COSMETICI NatureUp Baza de machiaj pentru fata
Pentru toate tipurile de ten
Baza de machiaj are o textura foarte catifelata si complet transparenta pentru a oferi netezire pielii si pentru a prelungi rezistenta machiajului. Aceasta faciliteaza aplicarea fondului de ten sau a cremei BB Cream, corecteaza imperfectiunile, confera stralucire si lasa pielea matifiata.
Contine urmatoarele principii active:
Pruna Kakadu (Vitamina C) – un antioxidant puternic folosit pentru a proteja pielea impotriva imbatranirii;
Ulei Organic de Trandafir (Vitamina A) – cu actiune de restaurare si regenerare pentru a conferi stralucire pielii;
Amidon de Porumb – pentru un efect mat.
Mod de utilizare: Se aplica in mod uniform pe intreaga fata folosind varful degetelor sau o pensula speciala. Pentru a corecta imperfectiunile machiajului, aplicati o cantitate mica de produs la nivel local si tamponati-l pana cand petele se uniformizeaza.
Nature Up, colectia de produse pentru machiaj creata de Bema Cosmetici, are la baza ingrediente naturale si organice: nu contine Parabeni, Siliconi, PEG, OMG (Organisme Modificate Genetic), Parafina, coloranti si parfumuri sintetice. Certificarea garanteaza utilizarea unor produse organice si respectarea mediului inconjurator. Produsele Nature Up sunt bogate in ingrediente active eficiente. Materiile prime sunt atent selectionate si prelucrate pentru a produce cele mai bune produse de infrumusetare intr-un mod natural, organic si sigur!
Mai mult