Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Gel Shine Lacquer 35 Lacquered Violet 11 ml, 11 ml

(0 voturi)
11 ml
Ghid marimi
Max Factor

Descriere produs

Iesi in evidenta cu o culoare dramatica, indrazneata. O creatie Max Factor interesanta, lacul de unghii Gel Shine Lacquer este visul celor care doresc un make-up perfect. Dintr-un singur strat ofera aspectul stralucitor al manichiurii cu gel, pe care il poti obtine acasa.

 

Formula

Usor de aplicat, aluneca pe suprafata unghiei datorita formulei sale cu finisaj de gel, minimizand urmele inestetice lasate de pensula. Bucura=te de culori stralucitoare si intense pentru unghiile tale, ce dureaza pana la 7 zile. Actualizeaza-ti look-ul cu lacul de unghii Gel Shine Lacquer si devino o adevarata femeie fatala.

 

Sfaturi de la make-up artisti

Pentru rezultate perfecte, asigura-te ca unghiile sunt curate si uscate. Impinge usor cuticulele cu un betisor de lemn inainte de aplicarea lacului. Incarca pensula cu produs si pozitioneaz-o in mijlocul partii superioare a unghiei. Misca pensula in jos pe suprafata unghiei, apoi continua pana cand intreaga unghie este acoperita. Indeparteaza orice exces folosind un betisor cu vata umezit cu acetona.

Mai mult