Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

NEURO GLICOL (Crema de fata zi + Ser pentru fata)

(0 voturi)
Bielenda

Setul contine:

NEURO GLICOL + VIT. C Crema hidratanta de zi � Activator de stralucire si tinerete SPF 20
Crema imbunatateste in mod eficient calitatea si starea pielii. Continutul de 0,5% ACID GLICOLIC si 100% VITAMINA C asigura o exfoliere dubla, avansata; ca urmare, pielea este profund revitalizata si reinnoita, ridurile sunt netezite si decolorarile reduse.
Aplicare: in fiecare dimineata, masati crema pe pielea fetei. Evitati zona ochilor. Crema ofera o baza perfecta pentru machiaj. De asemenea, recomandam crema de noapte, serul si emulsia de curatare de la NEURO GLICOL + VIT. Linia C.

NEURO GLICOL + VIT. C Ser Neuromimetic exfoliant si rejuvenant Noapte
Serul imbunatateste in mod eficient calitatea si starea pielii. Continutul de 4,5% ACID GLICOLIC si 100% VITAMINa C asigura o exfoliere dubla, avansata; ca urmare, pielea este profund revitalizata si reinnoita, ridurile sunt netezite si decolorarile reduse.
Aplicare: Masati serul in pielea curata a fetei. Evitati zona ochilor. in cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa calduta in functie de sensibilitatea pielii, serul poate fi folosit in fiecare zi sau de 2-3 ori pe saptamana. Serul are un miros caracteristic datorita continutului ridicat de acid. Pentru a pastra proprietatile produsului, pastrati serul intr-un loc intunecat.

Mai mult