Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Set Carbo Detox Line (Crema de curatare 150 ml + Apa micelara 200ml + Gel de curatare 200ml)

(21 voturi)
Bielenda

Setul contine:
Crema de curatare Carbo Detox 3 in 1, 150 ml
Apa micelara Carbo Detox pentru curatare tenului si machiajului, 200 ml
Gel de curatare pentru ten Carbo Detox, 200 ml

Apa micelara Carbo Detox pentru curatare tenului si machiajului

Apa micelara pentru palarea si indepartareamachiajului de pe fata si ochi, cu efect de dezintoxicare, revigoreaza tonul pielii, improspateaza piele uleioasa si sensibila, indeparteaza impuritatile, machiajul si excesul de sebum rapid si eficient.

APLICARE: Umeziti un tampon de bumbac si curatati pielea. Nu necesita frecare sau spalare. Utilizati in fiecare dimineata si seara sau mai frecvent in functie de nevoi.

Crema de curatare Carbo Detox 3 in 1

Pasta de spalare a fetei cu efect detoxifiant, curata si reimprospateaza in mod rapid si eficient pielea combinata, uleioasa si sensibila. Acest produs poate fi utilizat ca:

1. PASTA DE CURATARE

2. EXFOLIERE

3. MASCA DE CURATARE A PORILOR.

PASTA curata profund pielea, indeparteaza machiajul si excesul de sebum. SCRUBUL cu granule active exfoliaza usor si netezeste pielea, desface porii. MASCA strange porii si reduce vizibilitatea acestora, reduce stralucirea pielii.

Aplicare:

PASTA - raspanditi produsul pe pielea umeda, masati usor si clatiti cu apa. Utilizati in fiecare dimineata si seara.

SCRUB - masati produsul pe piele umeda, curatata, apoi clatiti. Utilizati in fiecare zi. MASCA - se aplica pe pielea curata si uscata si se lasa timp de 3 minute, apoi se clateste cu apa. Aplicati de 3 ori pe saptamana."

Crema de curatare Carbo Detox 3 in 1

Gelul micelar pentru spalarea si indepartarea machiajului, cu efect de detoxifiere, curata si revigoreaza pielea mixta, uleioasa si sensibila, indeparteaza impuritatile, machiajul si excesul de sebum rapid si eficient. Formula inovatoare WHITE CARBON bazata pe proprietatile ombinate ale carbonului activ, pudrei de diamant si argilei albe indeparteaza toxinele din piele, micsoreaza si ingusteaza porii, previne formarea de cosuri, matifiaza pielea frumos si degreseaza pielea stralucitoare. Aplicare: Gelul se maseaza usor pe piele umeda, apoi se clateste cu apa. Utilizati in fiecare dimineata si seara, sau mai frecvent, in functie de nevoi. Apoi, aplicati o crema Bielenda potrivita.

Mai mult