Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Apa de parfum Heat, 100 ml, Pentru Femei

(56 voturi)
100 ml
Ghid marimi
Beyonce

Beyonce Heat este o expresie unica a senzualitatii puternice a unei femei: sexy, eleganta, dar feminina, cu un aer de mister. Acest parfum reflecta o femeie sigura pe sine, care nu se teme sa isi doreasca sau sa fie dorita.

Cu un miros atragator si modern, Beyoncé Heat contureaza un parfum floral, fructat si lemnos, ce prezinta flori rare si senzuale.

Despre Beyonce

Putini artisti au influentat o generatie intreaga cu stilul si talentul lor asa cum a facut-o Beyoncé.  Castigatoare  a numeroase premii Grammy, actrita recunoscuta si model pentru milioane de oameni, Beyoncé are o vitalitate ce inspira. Beyoncé este o vizionara, un adevarat trendsetter, un simbol international. Stilul ei unic este un amestec de eleganta si sexualitate. Invaluita de un aer renascentist, Beyoncé a cucerit domenii precum muzica, filmul dar si moda. A fost recunoscuta pentru implicarea sa evidenta in actiuni cu caracter umanitar.

Acum, esenta personalitatii ei, ce emana incredere, stil si atractie senzuala inspira si o intreaga colectie de parfumuri.

Mai mult