Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Apa de toaleta Classic, 90 ml, Pentru Barbati

(69 voturi)
90 ml
Ghid marimi
David Beckham
Parfumul este inspirat de stilul impecabil si sigur de sine al lui David Beckham. 
Aroma este un mix intre acordul de gin tonic, lime si galbanum care confera parfumului o explozie initiala de prospetime. Din aceasta apar note de chiparos, nucsoara si menta, care se continua cu un amestec de note lemnoase clade.
Despre David Beckham 
Unul dintre starurile sportive cele mai de succes din lume, dar recunoscut si ca un style icon, David este urmarit si admirat pe intregul mapamond. Niciodata prea departe de obiectivele aparatelor de fotografiat sau de filmat, el pretuieste cu atat mai mult momentele de liniste, indiferent ca sunt petrecute pe drum sau cu familia si prietenii. Un adevarat style icon care mixeaza stilul clasic cu cel contemporan, David Beckham este recunoscut pentru lookul sau dinamic, mereu surprinzator, fiind un adevarat trend setter. 
Suprinde esenta personalitatii lui David Beckham – barbatul, senzatia fotablului, ambasadorul sportiv, modelul de stil, tatal si sotul in fiecare dintre parfumurile sale. Plin de succes si increzator, David este simbolul absolut al masculinitatii. De la talentul sau sportiv innascut si pana la ambitia sa neobosita de a evolua, toate calitatile care il fac pe David unic sunt adunate in colectia sa de parfumuri.
Mai mult