Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Apa de Toaleta 1981 Indigo, 30 ml, Pentru Femei

(0 voturi)
30 ml
Ghid marimi
Guess

Sexy. Tanar. Dornic de aventura.
GUESS, brand-ul global renumit pentru piesele din denim care au dat tonul tendintelor, prezinta GUESS 1981 Indigo, primul parfum Masterbrand lansat simultan pentru barbati si femei. GUESS este brand-ul care s-a consacrat prin piesele din denim dorite de toata lumea, dupa ce a vandut doua duzini de blugi in doar cateva ore la Bloomingdale´┐Żs in 1981. Cele doua parfumuri sarbatatoresc istoria indelungata a brand-ului in materie de denim si se inspira din stilul de viata tanar, sexy si dornic de aventura marca GUESS.

GUESS 1981 Indigo pentru Femei este un parfum floral-lemnos, care capteaza o energie incontestabila si o vibratie care creeaza dependenta. Notele de varf au o aroma proaspata, amestecata cu liliac si nectar de smochine. Notele de mijloc sunt definite de mirosul puternic al narciselor, al lotusului irezistibil si al irisului alb. La baza, vetiverul de Haiti si lemnul de cedru ii confera o nota sofisticata si eleganta.
Fiind inspirat de varietatea texturilor vopsite indigo, parfumul impartaseste de asemenea note florale, de cedru si smochine, creand astfel un masterbrand.

Ambalajul
Ambalajul GUESS 1981 Indigo infatiseaza stilul clasic, specific brandului GUESS. Sticlele rotunjite au etichete premium texturate in relief, inscriptionate cu logo-ul atractiv GUESS 1981 Indigo. Parfumul pentru femei este pus in lumina de o sticla transparenta, cu capac metalic, care scoate in evidenta parfumul albastru deschis.
Designul cutiei este inspirata si ea din renumitul denim specific GUESS, dezvaluind logo-ul metalizat GUESS 1981 Indigo pe un fundal alb. Albastrul indigo deschis indica esenta feminina a parfumului.

Despre GUESS
Istoria brandului GUESS a inceput in 1981 cand fratii Marciano au parasit sudul Frantei si au stabilit o mica companie in California. Inspirati de o influenta europeana, cei doi au redefinit stilul denim .
in 2005, a inceput comercializarea parfumului GUESS. Compania a introdus Guess pentru femei, in primavara anului 2005. Apoi a introdus Guess pentru barbati, linia de primavara a anului 2006.
Astazi GUESS este un simbol al unui stil de viata tanar, sexy si aventuros.

Mai mult