Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Crema tonifianta pentru zona ochilor si a buzelor cu Acid Ferulic si Aloe Vera, 15 ml

(3 voturi)
15 ml
Ghid marimi
Sabio

Ce este:

Crema tonifianta pentru zona ochilor si a buzelor cu acid ferulic & aloe vera, de la Sabio, este bogata in substante nutritive, antioxidante, hidratante  si remineralizante.

Ce face:

Crema tonifianta pentru zona ochilor si a buzelor cu acid ferulic & aloe vera este potrivita pentru orice fel de piele, mai ales pentru cea sensibila, matura sau uscata. Actioneaza asupra ridurilor profunde si asupra celor de expresie. Folosind-o zilnic, pielea din jurul ochilor si a buzelor va fi eficient hranita si mineralizata, pastrandu-si astfel supletea si fermitatea. 

Cum se foloseste:

Dupa curatarea fetei, se aplica cu degetele, cu miscari delicate, 2-3 picaturi de produs, exact sub sprancene si sub ochi, evitand contactul cu ochii, precum si in zona buzelor.

Se maseaza usor zona pe care s-a aplicat crema. Se va evita intinderea pielii, intrucat aceasta poate conduce la formarea de riduri fine. Pentru rezultate optime se va utiliza dimineata si seara.

Ideal ca baza de machiaj sau ca tratament pe timpul noptii.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Mai mult
Nu am gasit produse.
Nu am gasit produse.
Nu am gasit produse.
Nu ai vizualizat nici un produs.