Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Apa de colonie L'Homme Cologne Gingembre, 60 ml, pentru barbati

(0 voturi)
60 ml
Ghid marimi
Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Gingembre este un parfum proaspat, lemnos si foarte masculin. Are o prospetime picanta, placut captivanta.
 
Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Gingembre - reprezinta barbatul sexy, senzual si carismatic.
 
Forta de atractie a ghimbirului chinezesc se combina cu senzualitatea accentelor lemnoase moderne, creand astfel un parfum masculin foarte captivant.
 
Note: note acvatice, ghimbir chinezesc, piper alb, frunze de violeta, busuioc, lemn de cedru, muschi de copac, vetiver si mosc.
 
Stil: condimentat, senzual.
 
Note de varf: bergamota, tonuri acvatice;
 
Note de mijloc: busuioc, ghimbir, violeta, piper;
 
Note baza: lemn, muschi, mosc, vetiver.
 
Despre Yves Saint Laurent

 
Nascut in 1936 in Oran, Algeria, a studiat la Paris, terminand sectia de limbi moderne, iar apoi a fost angajat de Christian Dior in 1955 dupa ce a castigat competitia de design International Wool Secretariat. Saint Laurent a devenit designer Haute Couture cand a murit Dior in 1957. A introdus fusta trapez in prima sa colectie pentru Dior in 1958. In cele din urma, si-a deshis propria casa de couture fiind finantat de Pierre Berge, in 1962.
 
In 1985, Yves a fost decorat cu titlul de Chevalier de la Legion d'Honneur de catre presedintele francez Francois Mitterand. A primit si un Oscar al modei pentru Best Couturier. In vara anului 1996, a fost primul couturier ce si-a prezentat live pe internet showul Haute Couture. Yves Saint Laurent este parte a Grupului Gucci.
 
A lansat primul parfum pentru femei Y in 1964. In 1971, a prezentat parfumul Rive Gauche; in acelasi an, Jean Loup Sieff l-a fotografiat Yves nud pentru campania publicitara a primului sau parfum barbatesc Pour Hommes. 1977 a vazut lansarea foarte popularului parfum Opium. Alte parfumuri YSL includ Baby Doll, Cinema si Young, Sexy Lovely sau YSL, o joaca a designerului cu initialele numelui sau.

Mai mult