eBook Deviatii de stereo - Array

Deviatii de stereo (eBook)

4 ( 18 Voturi )
Multumim pentru vot
Produs publicat in 2017 la Casa de Pariuri Literare
Data aparitiei: Februarie 2017
Colectia Opera prima
ISBN EPUB: 978-606-8628-22-6
Formate: ePub si MOBI
Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor (afla mai multe)
Clasament bestseller:
#249 in Carti digitale
-22% Reducere Pret vechi: 22,99 lei 17,99 lei
Safe & Secure Payment
Safe & Secure Payment
Safe & Secure Payment Am ales ca platile online sa fie procesate de cel mai sigur si mai de incredere partener: PayU
Suport telefonic si pe e-mail
Suport telefonic și pe e-mail
Suport telefonic si pe e-mail Colegii nostri de la departamentul de client service vor raspunde in cel mai scurt timp tuturor intrebarilor tale, la telefon sau prin e-mail
Gratuit Descarca ePub Descarca Mobi
Adauga in wishlist Informatii compatibilitate Descarca un fragment
Vei primi notificare imediat ce produsul intra in stoc
x Alegeti formatul
x Puteti comanda acest produs introducand numarul dvs de telefon. Un operator elefant.ro va suna in urmatoarele 60 minute si va cere telefonic restul datelor necesare. Numarul de telefon: Trimite
Prezentare Gasiti utila aceasta informatie? Da / Nu

Deviatii de Stereo este un roman scris intre 2006 si 2011, distins cu mentiune la concursul de debut literar Unicredit Tiriac editia 2011 si revizuit de autoarea Nora Iuga.

Construit pe baza unei serii de schite si pasaje de proza scurta creionate de-a lungul a cinci ani pe un blog cu titlul omonim, Deviatii de Stereo este o analiza colorata si pe alocuri ironica a generatiei Facebook si a felului in care viata acesteia, traita pe jumatate in concret si pe cealalta jumatate

Citeste mai mult...

Deviatii de Stereo este un roman scris intre 2006 si 2011, distins cu mentiune la concursul de debut literar Unicredit Tiriac editia 2011 si revizuit de autoarea Nora Iuga.

Construit pe baza unei serii de schite si pasaje de proza scurta creionate de-a lungul a cinci ani pe un blog cu titlul omonim, Deviatii de Stereo este o analiza colorata si pe alocuri ironica a generatiei Facebook si a felului in care viata acesteia, traita pe jumatate in concret si pe cealalta jumatate online, se transforma dramatic. Iubirile, prieteniile, betiile la spartul targului in club, intalnirile la cafea si despartirile facute cu block si spam, toate se schimba la fata si capata aceasta noua dimensiune, in care odata intrat, percepi si traiesti viata cu un atu sau un deficit in plus: butonul de Like. (Ioana-Cristina Casapu)

Dincolo de ineditul temei, extrem de neobisnuit la o scriitoare de o luciditate a instinctului care bate ratiunea, nu-mi pot reprima admiratia pentru nenumaratele formule scripturale, folosite in tesatura textului. Nu numai pentru ca intreaga carte nu-i povestea unei intamplari, ci o femeie, Ioana Cristina Casapu, care se imbraca si se dezbraca in fata noastra, la fiecare ora din zi si din noapte, dupa dispozitie. Te absoarbe total in bolgiile incalcite ale adancurilor ei. Iata o scriitoare care sare ca o tigresa dintr-un cerc de foc in altul, ba ca narator, ca personaj, ca autor, schimband registrele in cele mai neasteptate momente, trecand de la mesaje scurte pe Facebook la scrisori sentimentale ca pe vremea bunicilor, confesiuni de o sinceritate libertina, niciodata lezand bunul simt, pastrand nealterate idealurile fetei cuminti dintre cele doua razboaie, dar si libertatea intimitatii totale, lipsite de orice sentiment, iscata de intamplare. (Nora Iuga)

Ioana Cristina Casapu (30) s-a nascut la Bucuresti. De formare economist, a ales scrisul ca mediu de expresie, si fotografia ca mijloc de comunicare atunci cand a simtit ca nu-si mai gaseste cuvintele. A urmat o cariera jurnalistica din 2006, in paralel cu afilierile la diferite agentii de publicitate locale. In 2014 a deschis propriul birou de creatie, colaborand in proiecte de productie media, de comunicare si la expozitii si festivaluri de arta contemporana din Bucuresti, Barcelona si Berlin. Este producatoarea proiectului de fotografie international Romanian Polaroid Photographers. Din 2015 isi imparte viata intre Bucuresti si restul lumii, ca director de creatie.

ioanacasapu.com