eBook In umbra pasilor tai - Array

In umbra pasilor tai (eBook)

4 ( 21 Voturi )
Multumim pentru vot
Produs publicat in 2016 la Bestseller
Data aparitiei: Decembrie 2016
ISBN EPUB: 978-9975-4150-3-3
ISBN PDF: 978-9975-4150-4-0 (m
Formate: ePub (Adobe DRM)
Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor (afla mai multe)
Clasament bestseller:
#20 in Carti digitale
-20% Reducere Pret vechi: 12,49 lei 9,99 lei
Safe & Secure Payment
Safe & Secure Payment
Safe & Secure Payment Am ales ca platile online sa fie procesate de cel mai sigur si mai de incredere partener: PayU
Suport telefonic si pe e-mail
Suport telefonic și pe e-mail
Suport telefonic si pe e-mail Colegii nostri de la departamentul de client service vor raspunde in cel mai scurt timp tuturor intrebarilor tale, la telefon sau prin e-mail
Gratuit Descarca ePub Descarca Mobi
Adauga in wishlist Informatii compatibilitate Descarca un fragment
Vei primi notificare imediat ce produsul intra in stoc
x Alegeti formatul
x Puteti comanda acest produs introducand numarul dvs de telefon. Un operator elefant.ro va suna in urmatoarele 60 minute si va cere telefonic restul datelor necesare. Numarul de telefon: Trimite
Alte editii
Editie tiparita 130x200 45 lei 16% 37.99 lei
Format Pret vechi Reducere Pret
Prezentare Gasiti utila aceasta informatie? Da / Nu

Lumea lui Theodor se prabuseste in momentul in care o pierde pe Paula intr-un accident rutier. De aici incolo totul isi pierde orice rost. Lasa cariera in advertising, se muta cu traiul si incepe o noua viata. Insa fara Paula aceasta e o suferinta continua.

Intr-o cautare interioara profunda, Theodor invata sa nu mai gandeasca doar la timpul trecut si accepta noile provocari ale vietii. Insa ce va face atunci cand noile realitati se contopesc prea mult cu trecutul sau? Iar gandurile si

Citeste mai mult...

Lumea lui Theodor se prabuseste in momentul in care o pierde pe Paula intr-un accident rutier. De aici incolo totul isi pierde orice rost. Lasa cariera in advertising, se muta cu traiul si incepe o noua viata. Insa fara Paula aceasta e o suferinta continua.

Intr-o cautare interioara profunda, Theodor invata sa nu mai gandeasca doar la timpul trecut si accepta noile provocari ale vietii. Insa ce va face atunci cand noile realitati se contopesc prea mult cu trecutul sau? Iar gandurile si amintirile sunt tulburate de un sir nesfarsit de intamplari?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete si cautari. O poveste care te strange puternic la piept, amintindu-ti inca o data de adevarata putere a dragostei.

Vitali Cipileaga este fondatorul „De Vorba cu Tine“, o pagina web despre oameni, motivatie si relatii. A debutat cu De vorba cu Emma, o carte de reflectii despre dragoste si viata, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este casatorit si are un copil. In umbra pasilor tai este primul sau roman.