eBook Psihologia eroticii masculine - Array

Psihologia eroticii masculine (eBook)

( Fii primul care voteaza! )
Multumim pentru vot
Produs publicat in 2014 la Trei
Data aparitiei: Mai 2014
Colectia Psihologia pentru toti
ISBN EPUB: 978-973-707-989-3
ISBN PDF: 978-973-707-866-7
Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
Drepturi utilizare: 6 dispozitive
Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor (afla mai multe)
Clasament bestseller:
#824 in Carti digitale
-18% Reducere Pret vechi: 21,84 lei 17,99 lei
Safe & Secure Payment
Safe & Secure Payment
Safe & Secure Payment Am ales ca platile online sa fie procesate de cel mai sigur si mai de incredere partener: PayU
Suport telefonic si pe e-mail
Suport telefonic și pe e-mail
Suport telefonic si pe e-mail Colegii nostri de la departamentul de client service vor raspunde in cel mai scurt timp tuturor intrebarilor tale, la telefon sau prin e-mail
Gratuit Descarca ePub
Adauga in wishlist Informatii compatibilitate Descarca un fragment
Vei primi notificare imediat ce produsul intra in stoc
x Alegeti formatul
x Puteti comanda acest produs introducand numarul dvs de telefon. Un operator elefant.ro va suna in urmatoarele 60 minute si va cere telefonic restul datelor necesare. Numarul de telefon: Trimite
Alte editii
Editie tiparita 130x200 33.72 lei 44% 18.99 lei
Format Pret vechi Reducere Pret
Prezentare Gasiti utila aceasta informatie? Da / Nu

Sa fie impotenta una dintre bolile epocii noastre? In volumul de fata, pornind de la lupta dintre natura si cultura care se da in fiecare dintre noi, Stekel atrage atentia asupra importantei psihoterapiei in cazul disfunctiilor sexuale. Impotenta psihogena, ejacularea precoce, tulburarile de orgasm isi gasesc rezolvarea prin identificarea cauzelor inconstiente ale inhibitiei. Insa lucrarea de fata nu abordeaza doar solutiile nevrotice de rezolvare a conflictului natura-cultura, ci si succesul

Citeste mai mult...

Sa fie impotenta una dintre bolile epocii noastre? In volumul de fata, pornind de la lupta dintre natura si cultura care se da in fiecare dintre noi, Stekel atrage atentia asupra importantei psihoterapiei in cazul disfunctiilor sexuale. Impotenta psihogena, ejacularea precoce, tulburarile de orgasm isi gasesc rezolvarea prin identificarea cauzelor inconstiente ale inhibitiei. Insa lucrarea de fata nu abordeaza doar solutiile nevrotice de rezolvare a conflictului natura-cultura, ci si succesul sublimarii sexualitatii in activitatea profesionala, care aduce cu sine placerea de a munci.

Bogata in ilustrari clinice, scrisa cu claritate, oferind recomandari pentru tinerii aflati la inceputul vietii de familie, cartea se adreseaza atat specialistilor, cat si tuturor cititorilor interesati de psihologia sexualitatii masculine.

Stekel surprinde sapte forme de tulburare a orgasmului:

  1. Orgasm urmat de sentimente de neplacere, durere, oboseala, dezgust, stari de angoasa.
  2. Odata cu placerea orgasmului apare o durere mai mare sau mai mica.
  3. Nu exista senzatie de placere, ci o durere care cuprinde intreg aparatul genital.
  4. Ejaculare fara orgasm.
  5. Coit indelungat, urmat de un orgasm foarte slab.
  6. Orgasm fara ejaculare (cazuri rare).
  7. In ciuda tuturor stradaniilor, nici orgasm, nici ejaculare.

In ce priveste cauza acestor tulburari de orgasm, regasim aceleasi conflicte psihice care, in conceptia lui Stekel, produc si celelalte tulburari ale functiei sexuale masculine.

Un merit istoric si in acelasi timp actual al gandirii lui Stekel este acela ca atrage atentia asupra importantei psihoterapiei in cazul disfunctiilor sexuale. Si aceasta pentru ca, indiferent daca le vom corela cu nevroza actuala, cu psihonevrozele sau cu nevroza traumatica, unicul lor tratament este prin cuvant. Volumul dedicat eroticii masculine abunda in exemple de esec al terapiilor mecanice si chimice, foarte mult utilizate in vremea lui Stekel.

Wilhelm Stekel, medic si psihanalist austriac, este unul dintre cei mai importanti colaboratori ai lui Freud din perioada de inceput a psihanalizei. Este autorul a numeroase carti traduse in mai multe limbi, dintre care Editura Trei a publicat Psihologia eroticii feminine, Recomandari psihanalitice pentru mame, Psihologia eroticii masculine si Profunzimile sufletului. Principalele sale contributii se refera la simbolismul viselor si psihosexologie.