Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Cartus anti-calcar Philips IronCare GC025/10

(0 voturi)
Philips

Cartusul anti-calcar este adecvat pentru filtrul de dedurizare a apei IronCare. Acesta va asigura performanta optima a filtrului dvs. de decalcifiere a apei si va mentine un debit excelent al aburului.

 

 

Apa filtrata pentru fierul dvs., cu pana 99% din calcar eliminat*

Rasina schimbatoare de ioni din cartus elimina 99%* din depunerile apei de robinet, asigurand o apa tratata care poate fi utilizata pentru calcare. *Sub 25 l de apa tratata la 8,4 dH

 

 

 

Asigura un flux de abur consistent de la fierul dvs.

Apa demineralizata din IronCare va ajuta la prevenirea acumularii rapide a calcarului in fierul de calcat: in talpa si fierbator. Particulele de calcar nu vor bloca gaurile pentru abur, veti obtine un flux constant de abur de la fierul dvs. de calcat; va face experienta de calcare mai placuta.

 

 

 

Previne depunerea de reziduuri de calcar pe haine

Cartusul extra eficient ajuta la prevenirea acumularii calcarului. In timp ce calcati, rochia dvs. scumpa nu va fi distrusa de reziduurile de calcar. Veti arata bine in haine bine calcate.

 

 

 

 

Filtrare ultra-rapida pentru a filtra apa rapid

Cartusul special proiectat permite trecerea rapida a apei prin cartus; va permite inceperea rapida a calcarii, fara timp de asteptare. Plasati IronCare langa dvs. pentru a reumple fierul de calcat oricand, fara a fi nevoie sa mergeti la chiuveta cand fierul necesita sa fie reumplut.

 

 

Inlocuiti cartusul cand culoarea s-a modificat

Modificarea culorii cartusului va aparea treptat conform cantitatii de apa tratata, de sus in jos. Veti putea recunoaste durata de viata a cartusului datorita modificarii culorii de la albastru la maro. Inlocuiti cartusul cand acesta isi modifica complet culoarea, ajungand maro, asigurand o performanta optima pentru aparatul dvs.

 

 

 Pana la 3 luni de calcare

Datorita duritatii diferite a apei in functie de zona de provenienta si datorita numarului diferit de ore petrecute calcand saptamanal, durata de viata a cartusului dvs. este diferita in functie de situatie; un cartus poate dura pana la 3 luni de calcare.

 

 

 

 

Adecvat pentru filtrul de dedurizare a apei IronCare

Cartusul de schimb asigura performanta optima a filtrului dvs. de decalcifiere a apei IronCare.

 

 

Usor de utilizat

  • Indicatie a modificarii culorii: de la albastru la maro;

 

Specificatii tehnice

  • Numarul de cartuse din pachet: 1;
  • Greutate produs: 0,21 kg;
  • Greutatea produsului in ambalaj: 0,25 kg;
  • Dimensiuni produs: 13,9 x 6,9 x 6,9 cm.

 

Inlocuire

  • Adecvat pentru: GC024.
Mai mult