Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Aspirator cu sac Rowenta Silence Force RO6491EA, 4.5 l, 550 W, albastru

(0 voturi)
Variante culori:
Rowenta

Pentru mai multe detalii legate de campanie, accesati imaginea de mai jos:

Cel mai silentios aspirator din clasa 4A+AAA cu alunecare perfecta pe orice suprafata

Silence Force 4A+ iti pune la indemana performante excelente si silentiozitate extrema pentru a obtine experiente de aspirare fara precedent. Clasa energetica A+ si peria de aspirare de inalta eficienta P3WER GLIDE, cu 3 pozitii exclusive, pentru a garanta rezultate perfecte de aspirare pe orice tip de suprafata. Tehnologia Extreme Silence ofera un nivel de confort de neegalat cu rezultate pe masura, pachetul fiind completat de performanta inalta a clasei 4A+AAA.
Cel mai silentios dintre aspiratoarele cu sac, fiind premiat cu clasa energetica A+AAA pe Eticheta Europeana Energica, Septembrie 2017

Pachetul perfect pentru un aspirator silentios

Silence Force 4A+ este un aspirator silentios ce ofera in acelasi timp rezultate perfecte de aspirare pe orice suprafata si confort sporit in utilizare. Acest aspirator cu sac ofera cea mai buna aspirare datorita capului de aspirare P3wer Glide cu 3 pozitii. Datorita consumului redus de energie electrica, acesta face parte din clasa energetica A+ si ofera rezultate perfecte pe orice suprafata. Datorita tehnologiei Extreme Silence, aceste ofera un nivel de zgomot redus, numai 66dB(A) la putere maxima. Datorita beneficiilor sale, incluzand motorul cu tehnologia EffiTech ce ofera un consum redus de energie electrica, manerul ergo pentru confort maxim in utilizare si multe altele, Silence Force 4A+ este cel mai silentios aspirator din clasa 4A+AAA.

Aspirator cu sac ROWENTA Silence Force 4A+ RO6495EA

- Aspirator cu sac silentios ce ofera rezultate de exceptie (4A+AAA) si o alunecare perfecta;
- Noua perie de aspirare P3wer Glide cu 3 pozitii asigura rezultate perfecte si cea mai buna alunecare pe orice suprafata;
- Eticheta Europeana Energetica cu eficienta energetica A+ pentru performante de top;
- Nivel de silentiozitate de neegalat, de numai 66 dB(A) la putere maxima, nivel cu putin mai mare decat o conversatie de zi cu zi;
- Motorul EffiTech cu tehnologie de top ofera o aspirare eficienta a prafului mentinand un consum mic de energie electrica;
- Sacii Hygiene+, cu o clapeta de inchidere automata, sunt usor de schimbat si elimina acumularile de praf pentru mai multa igiena;
- Tehnologiei de inalta filtrare face ca aspiratorul sa dispuna de filtre permanente, fara sa fie nevoie sa le inlocuiesti (atunci cand folosesti sacii Rowenta Hygiene+);
- Maner ergonomic ce ofera o manevrabilitate ridicata si confort in utilizare;
- Accesorii la indemana pentru sesiuni de aspirat mai confortabile si eficiente.


Extrem de silentios si alunecare usoara

Experimenteaza performanta de top oferita de Silence Force 4A cu O tehnologie ultra silentioasa. Noua perie de aspirare P3WER GLIDE ofera confort maxim in utilizare pentru rezultate din clasa 4A+AAA pentru orice suprafata.

Perie de aspirare inovativa si exclusiva P3WER GLIDE

Aspiratorul este prevazut cu o noua perie de aspirare inovativa, cu 3 pozitii de inalta eficienta, ce ofera performante versatile, rezultate de aspirare din clasa 4A+AAA si alunecare fara efort pe orice suprafata.

Tehnologie avansata pentru o eficienta energetica exceptionala

Datorita tehnologiei de top a noului motor cu sistemul EffiTech, Silence Force Compact 4A deschide calea spre eficienta energetica maxima, pentru o mai buna aspirare a prafului cu un consum redus de energie.

Clasa energetica A+

Aspiratorul Rowenta ce dispune de un flux de aer optimizat si o noua perie de aspirare cu pozitie tripla a obtinut calificative exceptionale la testele privind Eticheta Europeana Energetica.

Silentiozitate absoluta pentru confort extrem

Experimenteaza performante uimitoare de aspirare cu un nivel de silentiozitate de neegalat de numai 66 dB(A) la putere maxima, nivel cu putin mai mare decat o conversatie de zi cu zi.

Sac de praf usor de schimbat

Noul sac Hygiene+ este echipat cu o clapeta de inchidere automata ce impiedica formarea acumularilor de praf aparute in urma aspirarii, pentru mai mult confort si igiena.

Filtre permanente de inalta eficienta

Nu este nevoie sa inlocuiesti filtrele datorita tehnologiei de inalta filtrare ce face ca aspiratorul Silence Force 4A+ sa dispuna de filtre permanente (atunci cand folosesti sacii Rowenta Hygiene+).

Design Ergonomic si accesorii utile

Aspiratorul poate fi usor orientat in directia dorita, datorita celor rotilor multidirectionale ce ofera mai multa fluiditate si libertate de miscare. Produsul dispune de o gama esentiala de accesorii, mereu la indemana.

Tehnologie avansata pentru eficienta energetica exceptionala

Produsul dispune de o noua tehnologie de top la nivelul motorului EffiTech pentru o mai buna aspirare a prafului cu o utilizare redusa a energiei electrice.

Manevrabilitate usoara

Aspiratorul poate fi usor orientat in directia dorita, datorita celor 4 roti multidirectionale.

Maner Ergo pentru mai mult confort

Maner ergonomic ce ofera o manevrabilitate ridicata si confort in utilizare.

Caracteristici:

Tip produs: Aspirator cu sac;
Tip aspirare: Uscata;
Tip alimentare: La retea;
Tip suprafata: Multi-suprafete;
Material tub: Metal;
Eficienta energetica: Clasa A+;
Performanta curatarii covoarelor: Clasa A;
Performanta curatarii suprafetelor dure: Clasa A;
Emisii de praf: Clasa A;
Functii: Derulator automat cablu, Variator de putere;
Filtru evacuare HEPA;
Accesorii incluse: Perie standard, Perie pentru tapiterie, Accesoriu pentru spatii inguste, Perie cu turbina rotativa, Perie parchet;
Tehnologii: Silence Force 4A;
Putere: 550 W;
Tensiune alimentare: 220 V-240 V;
Nivel zgomot: 66 dB;
Capacitate colectare: 4.5 l;
Lungime cablu: 8.4 m;
Raza de operare: 11 m;
Culoare: Albastru.

Mai mult