Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Aspirator fara sac Samsung VCC45T0S3R, 850 W, 1.3 L, rosu

(0 voturi)
Variante culori:
Samsung

Sistemul unic Twin Chamber TM de la Samsung imparte camera normala de praf in doua compartimente, permitand astfel o curatare mai buna si o durata mai lunga de functionare. In timp ce aspiratia puternica antreneaza particulele de praf prin traseul aerului ciclonic al camerei interioare, murdaria si resturile sunt separate de aer. Ca urmare, particulele mai mari de praf sunt filtrate in camera externa pana cand esti gata sa le elimini. Asta inseamna si ca aspiratoarele Twin Chamber de la Samsung nu necesita saci de schimb scumpi, care produc mizerie.

O mare problema a aspiratorului conventional cu sac de praf este faptul ca utilizatorul trebuie sa continue sa cumpere noi saci de praf pentru a-i schimba. Dar Sistemul Twin Chamber´┐Ż face sa nu mai fie nevoie sa depui eforturi suplimentare sa gasesti si sa cumperi sacii potriviti pentru aspiratorul tau.

Samsung foloseste filtrarea HEPA pentru a asigura cea mai curata evacuare atunci cand aspiri. Prin captarea de particule micro precum praful si alti alergeni, cum ar fi polenul si mucegaiul, filtrele HEPA ofera un mediu mult mai curat si mai sanatos. De fapt, calitatea aerului evacuat si capacitatea de emisie a filtrelor noastre HEPA au fost certificate de catre SLG, institut german de testare si certificare, foarte apreciat. Au fost certificate si anumite filtrari impotriva acarienilor si alergenilor.

Golirea recipientului dupa aspiratie poate fi partea cea mai putin placuta cand faci curatenie. Nu si cu sacii usor de golit de la Samsung. Sunt necesari trei pasi simpli pentru a termina treaba. Este suficient sa apesi un buton, sa scoti sacul si sa rastorni cu o simpla miscare a incheieturii mainii. Fara bataie de cap, fara pete, doar o camera curatata cu usurinta.


Specificatii:

Putere: 850 W
Capacitate: 1.3 l;
Putere aspirare: 210W;
Filtre: Pre motor, Eliminare reziduri, Camera dubla;
Control putere: variabila unitate;
Clasa de eficienta energetica: B;
Clasa de curatare a covoarelor: D;
Clasa de curatare a suprafetelor dure: A;
Clasa emisiilor de praf: F;
Tipul de tub: Telescopic;
Raza de actiune: 9.2 m;
Lungime cablu: 6 m;
Nivel zgomot: 80 dBA;
Derulator cablu: Da;
Accesorii: Perie principala (in 2 pasi), Perie pentru spatii inguste, Perie pentru praf;
Greutate : 4.2 Kg;
Dimensiuni: 280 x 238 x 395;
Culoare: Rosu.

Mai mult