Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Fier de calcat Tefal Turbo Pro Anti-Calc FV5635E0, 2600 W, 200 g/min, 300 ml, rosu

(0 voturi)
Variante culori:
Tefal

Caracteristici:
Putere: 2600 W
Colector anticalcar: da
Abur variabil: 50 g/min
Jet de abur: 200 g/min
Sistem antipicurare: da
Setare ECO: da

Cu o tehnologie de propulsie a aburului conceputa pentru a patrunde adanc in tesatura, Turbo Pro ofera rezultate remarcabile si performanta de lunga durata. Noul sistem Turbo Boost proiectat de Tefal produce cantitati foarte mari de abur, cu o putere de propulsie de pana la 200 g/min pentru a indeparta chiar si cele mai incapatanate cute. Aburul variabil de 50 g/min produce rezultate rapide si eficiente, iar datorita puterii mari de 2,600 W se incalzeste rapid si asigura performante deosebite. Talpa Durilium AirGlide Autoclean ofera alunecare exceptionala si fara efort pe toate tipurile de materiale, si se mentine curata si intr-o stare perfecta de-a lungul timpului garantand distributia maxima si constanta a aburului.
Cu Turbo Pro te bucuri de sesiuni de calcat deosebit de puternice si eficiente!
Tehnologia Durilium® pentru o aluncare perfecta

Nu toate talpile fiarelor de calcat sunt la fel. Tehnologia Durilium® inventata de Tefal este acum folosita de milioane de consumatori din intreaga lume.
Timp de peste 30 de ani, talpile Tefal au fost renumite pentru alunecarea perfecta, care ofera sesiuni de calcare fara efort si rapide. Este rezistenta la zgarieturi chiar si atunci cand este folosita pe zone daunatoare, cum ar fi fermoarele.

Mai mult