Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Statie de calcat cu abur, Philips, PerfectCare Aqua Pro Steam, 2100 W, 2.5L, GC9410/60, Alb

(0 voturi)
Variante culori:
Philips

Rezervor de apa foarte mare pentru utilizare continua prelungita

Rezervorul de apa are o capacitate foarte mare de 2.5 l, permitand utilizarea continua de pana la 3 ore fara a fi necesar sa adaugi apa in tot acest timp. Este totodata transparent, oferind vizibilitate 360 grade asupra rezervorului, ca sa poti vedea cantitatea de apa ramasa si sa continui sa calci cu abur in mod eficient. Rezervorul statiei de calcat cu abur dispune de o gura de umplere mare, permitandu-ti astfel sa reumpli usor rezervorul cu apa de la robinet sau folosind o cana ori sticla in orice moment in timpul calcatului.

Sistemul de decalcifiere usoara si eficienta
Decalcifierea periodica protejeaza fierul de calcat si se asigura ca vei continua sa te bucuri de performanta optima a aburului. Functia exclusiva si pozitionata ideal Easy De-Calc Plus ofera modalitatea ideala de a elimina calcarul si a extinde durata de viata a statiei de calcat cu abur. Fierul de calcat iti va reaminti prin lumina si sunet cand trebuie sa efectuezi curatarea si decalcifierea. Numai cand aparatul este rece, pur si simplu deschide dopul Easy De-Calc si colecteaza apa murdara si calcarul intr-un recipient.

Economiseste energie cu modul ECO
Modul ECO iti permite sa economisesti energie, fara a compromite rezultatele calcarii. Modul ECO utilizeaza o cantitate redusa de abur, insa suficienta pentru a calca toate articolele vestimentare.

Calca de la blugi la matase, fara sa modifici setarea de temperatura
Cu tehnologia OptimalTEMP, nu vei mai irosi timpul schimband setarile de temperatura, asteptand reglarea temperaturii sau sortand in prealabil articolele vestimentare. Poti calca materiale de la blugi la matase, garantat fara arsuri, multumita combinatiei perfecte dintre temperatura si aburul puternic continuu.

Blocare de transport sigura
Statia de calcat cu abur include o blocare la transport sigura ce fixeaza bine statia de calcat la baza acesteia, fara a exista riscul de a aluneca sau ca talpa fierbinte sa fie atinsa de cineva. Astfel garanteaza un transport sigur si usor in casa, de la si catre spatiul de depozitare.


Talpa fierbinte poate fi lasata in siguranta pe masa de calcat
Tehnologia inovatoare OptimalTEMP garanteaza ca nu vor exista arsuri pe niciunul dintre articolele care pot fi calcate. Pe langa siguranta pe care ti-o ofera in timpul calcarii, inseamna si ca poti lasa talpa fierbinte a fierului direct pe masa de calcat din bumbac, fara a o deteriora deloc. Acest lucru contribuie la reducerea disconfortului incheieturilor mainilor, deoarece nu va trebui sa ridici la fel de des fierul de calcat de pe baza acestuia.


Oprire automata, pentru a garanta siguranta si economia de energie
Functia de oprire automata de siguranta opreste automat statia de calcat cu abur daca nu este utilizata timp de cateva minute. Astfel se economiseste energie si iti ofera siguranta si liniste.

Caracteristici:

Tip produs: Statie de calcat;
Tip: Orizontal;
Tehnologii: ECO, OptimalTEMP, Non-stick;
Functii: Auto-curatare, Anti-calcar, Oprire automata, Incalzire rapida, Indicator nivel apa, Indicator on/off, Mod Eco;
Putere: 2100 W;
Presiune maxima: 6.7 bar;
Capacitate recipient apa: 2.5 l;
Material talpa: Otel;
Debit abur (g/min): 120;
Debit jet abur (g/min): 450;
Lungime cablu: 1.7 m;
Culoare: Alb/Auriu.

Mai mult