Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Gratar electric Tefal GC722834 2000 W, 800 cm2, Negru

(0 voturi)
Variante culori:
Tefal

Descopera OptiGrill+ XL, ultima noastra inovatie, cu un mod manual care dispune de 4 niveluri de temperaturi, 3 programe noi automate de gatit pentru optiuni nelimitate si o suprafata de 800 cm2, pentru a putea servi de la 6 pana la 8 persoane deodata.
Datorita senzorului automat pentru gatit, OptiGrill+ detecteaza imediat numarul de portii de pe suprafata de gatit si grosimea lor, regland automat temperatura si durata de preparare pentru rezultate perfecte de fiecare data.
in acelasi timp, un indicator luminos permite monitorizarea precisa a procesului de gatit: mov pentru preincalzire, albastru, apoi verde la inceputul gatitului, galben, atunci cand alimentul este putin preparat (in sange), portocaliu pentru mediu si rosu pentru bine facut.
Perfect adaptabil la gusturile tuturor, poti intrerupe prepararea unei portii prin simpla ridicare a capacului, lasand apoi celelalte portii sa isi continue procesul de gatire.
9 programe automate ofera rezultate perfecte: Burger, Carne rosie, Sandwich, Carnati, Peste, Pui, Fructe de mare, Bacon, Porc, un program pentru preparate inghetate si 4 setari de temperatura, pentru preparate exact asa cum iti doresti.
Produsul vine la pachet cu placi antiaderente din aluminiu turnat si o tava larga pentru scurgeerea sucului rezultat in urma gatitului.


Caracteristici:
Buton pornire/ oprire: Da
Putere: 2000 W
Compatibil cu masina de spalat vase
Compatibil cu masina de spalat vase- detalii : Placile detasabile si tava pentru colectarea lichidelor
Retete incluse: Da
Termostat reglabil: Da
Lungimea cablului de alimentare: 1,2 m
Placi detasabile: Da
Suprafata de gatit: 600 cm2
Placi de gatit: Placi din aluminiu turnat
Tava detasabila pentru colectarea lichidelor: Da
Indicator luminos""gata de gatit"": Da
Lumina pilot: Da
Placi de gatit antiaderente: Da
Dimensiunea placilor: 30 x 20 cm
Maner: Termoplastic

Mai mult