Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Periuta electrica Oral B PRO 500 Cross Action

(51 voturi)
Variante culori:
Oral-B
Periuta de dinti electrica Oral-B PC 500 Precision Clean, reincarcabila, 1 program, 1 capat, alb / albastru

Spala-te pe dinti ca un medic dentist! Datorita celor 28.800 de miscari de oscilatie-rotatie-pulsatie per periaj, periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 indeparteaza mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita. Periuta are cronometru integrat in maner pentru a asigura timpul de periaj recomandat de medicii dentisti.

Caracteristici speciale
Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuit
Periuta electrica reincarcabila cu un mod:
Curatare zilnica – curatare zilnica cu un timp de 2 minute pentru periaj.
Cronometrul din maner vibreaza la fiecare 30 de secunde pentru a te anunta cand este momentul sa treci la urmatorul cadran al gurii. De asemenea, periuta de dinti electrica te atentioneaza cand au trecut 2 minute de la inceputul periajului. Astfel, vei respecta cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii dentisti.
Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Ambele periute de dinti electrice Oral-B PRO 500 sunt compatibile cu toate capetele de periaj Oral-B.
Schimba capatul de periaj o data la fiecare 3 luni asa cum recomanda medicii dentisti.
Pachetul contine:
  • 1 maner de periuta electrica Oral-B Pro 500, reincarcabila, cu un mod de periaj
  • 1 capat de periaj Oral-B Pro 500
  • 1 capat de periaj;
Informatii despre utilizare si aplicare
 
Cum se foloseste periuta de dinti electrica?
Se uda capatul de periaj si se aplica pasta de dinti. Periuta se introduce in gura si se porneste. Capatul de periaj se ghideaza incet de la dinte la dinte, mentinandu-l pentru cateva secunde la fiecare. Se periaza intai zonele exterioare, apoi cele interioare, iar la final suprafetele de masticatie, neuitand sa periezi si gingiile.
 
Cat de des trebuie sa schimb capul de periaj?
Medicii dentisti recomanda schimbarea periutei o data la 3 luni. Perii indicatori semnalizeaza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
Intrebari Frecvente
Intrebare:Care este diferenta dintre tehnologia Oral-B 3D si o periuta manuala obisnuita?
Raspuns: Tehnologia Oral-B 3D este inspirata de instrumentele medicale profesionale si ofera o curatare minutioasa si precisa a fiecarui dinte, indepartand cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat periuta de dinti manuala obisnuita.
 
Intrebare:Care este importanta senzorului de presiune vizibil?
Raspuns: Pentru o curatare adecvata este important sa periezi dintii delicat. Senzorul de presiune te avertizeaza atunci cand periajul este prea aspru – ceea ce poate afecta gingiile. Acest model nu are senzor de presiune vizibil. Insa asemanator modelellor cu senzor de presiune vizibil periuta va incetini automat miscarile de pulsatie, pentru ca tu sa te bucuri de un periaj adecvat in fiecare zi.
 
Intrebare:Care sunt modurile personalizate de periere si cum difera unul fata de altul?
Raspuns: Periutele Oral-B dispun de pana la sase moduri diferite de periaj: Curatare Zilnica, Ingrijirea Gingiilor, Sensibil, Albire, Curatare Profunda, Curatarea Limbii.
  • Modul Curatare Zilnica este un mod performant pentru igiena orala zilnica cu un timp de 2 minute pentru periaj.
  • Modul Ingrijirea Gingiilor (nu este valabil la acest model) este conceput pentru stimularea si masarea eficienta a gingiilor.
  • Modul Sensibil (nu este valabil la acest model) opereaza la o viteza mai mica decat modul Curatare Zilnica pentru un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinti sensibili.
  • Modul Albire(nu este valabil la acest model) are viteze alternante pentru un efect de lustruire pe suprafata dintilor, mod demonstrat ca fiind eficace in reducerea petelor de suprafata.
  • Modul Curatare Profunda(nu este valabil la acest model) a fost conceput pentru o curatare exceptionala, oferind un timp de 45 de secunde fiecarui cadran al gurii, ajungand astfel la un total de 3 minute pentru un periaj, sporind rezultatele unui periaj standard de 2 minute.
  • Curatarea Limbii(nu este valabil la acest model) este un mod special de periere pentru limba.
Intrebare:Cat timp pot utiliza periuta electrica Oral-B PRO 500 cu o incarcare?
Raspuns: O periuta electrica Oral-B PRO 500 incarcata complet se poate folosi pana la 7 zile, intr-un regim de utilizare normala (de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Pentru a te asigura ca bateria este la capacitate maxima, epuizeaza bateria in totalitate inainte de o reincarca. Pentru cele mai bune rezultate, repeta acest lucru cel putin o data la sase luni

Fondata in 1950 in California, Oral-B ofera produse de ingrijire orala exceptionale pentru consumatori, medici dentisti si retaileri din toata lumea. Compania Braun GmbH din Germania si-a perfectionat abilitatile de a produce electrocasnice mici de top de acum mai bine de 80 de ani, iar ulterior a facut echipa cu Oral-B pentru a crea periute electrice reincarcabile.
Mai mult