Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Periuta electrica Oral B PRO 500 Cross Action

(27 voturi)
Variante culori:
Oral-B

Pachetul conţine:

1 maner de periuta electrica reincarcabila cu un mod de periaj
1 capat de periaj;
1 incarcator

Ce este: Periuta electrica Oral B PRO 500 Cross Action

Ce face: Spala-te pe dinti ca un medic dentist! Datorita celor 28.800 de miscari de oscilatie-rotatie-pulsatie per periaj, periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 indeparteaza mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita. Periuta are cronometru integrat in maner pentru a asigura timpul de periaj recomandat de medicii dentisti.

Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuit.

Cum se foloseste: Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 e compatibila cu toate capetele de periaj Oral-B. Schimba capatul de periaj o data la fiecare 3 luni asa cum recomanda medicii dentisti.

Se uda capatul de periaj si se aplica pasta de dinti. Periuta se introduce in gura si apoi se periaza intai zonele exterioare, apoi cele interioare, iar la final suprafetele de masticatie, neuitand sa periezi si gingiile.

Mai mult