Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Placa de indreptat parul Philips Straight Care BHS677/00, 14 trepte temperatura, 230 grade, Preventie Varfuri Despicate, Placi flexibile XL 105mm, Negru

(24 voturi)
Variante culori:
Philips

Secretul nostru pentru prevenirea varfurilor despicate este noua tehnologie SplitStop. Este combinatia unica dintre un senzor UniTemp si placi ceramice mobile complexe, pentru a respecta sanatatea parului. Senzorul UniTemp protejeaza parul impotriva caldurii inutile, iar placile de coafare garanteaza niveluri reduse de frecare, pentru protectia optima impotriva varfurilor despicate.

Senzorul UniTemp iti protejeaza parul impotriva expunerii la niveluri de caldura inutile, asigurand o temperatura de coafare corespunzatoare, pentru performante imbunatatite: obtine aceleasi rezultate cu o setare a caldurii cu 20°C mai joasa**. Creeaza coafura perfecta, cu varfuri cu aspect sanatos, pline de viata.

Cheratina este ingredientul esential al parului, care il face puternic, sanatos si ii confera un aspect superb. Bara ceramica este imbogatita cu cheratina, pentru a-ti permite sa-ti ingrijesti mai bine parul.

Ionii cu sarcina negativa elimina electricitatea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului, pentru a intensifica stralucirea si luciul acestuia. Astfel se obtine un par fin si drept, care straluceste frumos. Tratamentul cu ioni, de 2 ori mai puternic, provine de la un ionizator avansat, care elibereaza de doua ori mai multi ioni in comparatie cu un ionizator standard, permitand ingrijirea, sub toate aspectele, a fiecarei suvite de par.

Placile ceramice mobile complexe se adapteaza pentru a regla presiunea aplicata parului. Aceasta protejeaza firele de par impotriva deteriorarii si reduce posibilitatea despicarii varfurilor.

Capacul moale special de protectie impotriva caldurii are beneficii multiple, cel mai important fiind faptul ca este confectionat din cauciuc siliconic, material rezistent la caldura. Dupa utilizare, gliseaza capacul pe placa de par, pentru a permite depozitarea imediata in conditii de siguranta. Acesta va proteja, de asemenea, placile pentru indreptat parul impotriva zgarieturilor si va bloca aparatul in timpul depozitarii.

Placile pentru indreptarea parului au o lungime profesionala de 105mm, determinand o indreptare mai rapida si mai usoara.Placile ceramice fine complexe previn deteriorarea parului in timpul coafarii, cu alunecare foarte fina.

Afisajul digital, cu 14 setari de temperatura, de pana la 230°C, ofera control absolut pentru a adapta temperatura la tipul parului tau, pentru prevenirea deteriorarii acestuia.

Varful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a ramane rece; il poti tine in siguranta in timpul coafarii, pentru a obtine bucle si onduleuri superbe si coafuri elastice.Aceasta placa de par are o durata de incalzire scurta, fiind gata de utilizare in 15 secunde.

Confortabil de utilizat gratie lungimii cablului de alimentare de 2m.

Aceasta placa de par a fost echipata cu o functie de oprire automata. Aceasta functie a fost conceputa pentru a-ti asigura linistea. Daca este lasat pornit, aparatul se va opri automat dupa 30 de minute.

 

Specificatii tehnice:

  • Lungime cablu: 1,8m
  • Timp de incalzire: 15 s
  • Tip element de incalzire: element incalzire inalta performanta
  • Temperatura maxima: 230  °C
  • Dimensiune placi: 25 x 105 mm
  • Tensiune: 110-240  V

 

Functii:

  • Oprire automata: dupa 30 de minute
  • Invelis ceramic
  • Agatatoare
  • Cablu de alimentare cu articulatie

 

 

 

Mai mult