Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Bone Support - Formula Pentru Oase (120 Tablete)

(2 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Formula noastră pentru oase este o combinație între Calciu, Vitamina D, Magneziu și Turmeric. Calciu și Vitamina D3 au beneficii foarte asemănătoare și, de aceea, lucrează bine împreună.

Calciu

Rolul Calciului (Ca) pentru suportul osos include menținerea sănătății normale a oaselor și a dinților. Are, de asemenea, beneficii pentru coagularea normală a sângelui, pentru metabolismul energetic normal și pentru contracția musculară.

Vitamina D

Vitamina D, prin natura sa, este o vitamină solubilă în grăsimi și, astfel, poate fi stocată în organism pentru perioade mai lungi în comparație cu cea a unei vitamine solubile în apă. Avantajul este că acesta poate fi consumat în cantități mici. Există mai multe forme de vitamina D, dar cele mai aplicabile la om sunt D2-Ergocalciferol și D3-Choleciferol. Rolul vitaminei D este de a lucra împreună cu calciul, ajutând la absorbția acestuia în intestin și îm mușchi. Acest lucru va menține concentrațiile normale de Calciu din sânge. Acest produs conține de asemenea vitamina K2 (MK9), la fel ca vitamina D3, utilizata pentru a stimula absorbția calciului în organism. În plus, vitamina K este utilizată pentru a promova coagularea sângelui.

Magneziu

Magneziul (Mg) este de obicei folosit ca un stimulent natural pentru metabolismul energetic și astfel ajută la reducerea oboselii, menținând în același timp un rol important în funcționarea normală a sistemului nervos.

Tumeric


Turmeric provine din planta erbacee Curcuma Longa, din familia Ginger. Principalul ingredient activ este curcumina. În principal, turmericul a fost folosit atât în ​​bucătăria indiană, cât și în medicină. Se crede că este benefic pentru sănătatea osoasă prin susținerea funcției sănătoase și a flexibilității articulațiilor.

Rețineți că acest supliment nu este potrivit pentru vegani.

Mai mult