Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Calcium & Vitamina D3 (120 Tablete)

(0 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

De ce Calciu si Vitamina D impreuna?

Calciu (Ca) si Vitamina D au o relatie sinergica, astfel Calciul nu poate fi absorbit fara vitamina D. Prin urmare, prin combinarea celor doua substante nutritive, creste eficienta absorbtiei si utilizarii Calciului.

Surse naturale de Calciu si Vitamina D

Exista surse naturale de Vitamina D si Calciu. Alimentele bogate in Calciu includ produsele lactate si legumele verzi. Sursele dietetice de Vitamina D includ peste, margarina si uleiurile. Cu toate acestea, cea mai buna sursa naturala de Vitamina D (D3) este de la lumina soarelui. Exista mai multe forme de Vitamina D, dar cele mai aplicabile la om sunt D2-Ergocalciferol si D3-Choleciferol.

Rolul principal al suplimentului de Calciu si Vitamina D este de a sustine starea normala a oaselor si a dintilor. In plus, ele pot stimula contractia musculara functionala si cresterea sanatoasa a organismului.

Calciul se gaseste nu numai in oase, ci si in sange. Astfel, Calciul are beneficii pentru coagularea normala a sangelui, pentru metabolismul energetic obisnuit si pentru contractia musculara. Vitamina D, prin natura sa, este solubila in grasimi si astfel poate fi stocata in organism pentru perioade mai lungi de timp decat o vitamina solubila in apa. Rolul Vitaminei D este de a lucra impreuna cu Calciu, ajutand la absorbtia si utilizarea acestuia pentru a mentine concentratiile normale de Calciu din sange. 

Nota

Retineti ca acest produs nu este potrivit pentru vegani.

Mai mult