Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Slim Body Shake - Capsuna - 1200 g

(10 voturi)
1200 g
Ghid marimi
Women's best

CARACTERISTICI CHEIE:

- Doar 200 de calorii pe shake

- Sprijină creșterea musculară cu proteine ​​de înaltă calitate pe bază de plante și carbohidrați complexi

- Conține superfoods eficiente, vitamine importante și minerale esențiale

- Înlocuiți 2 mese pe zi cu un Slim Body Shake pentru a pierde în greutate sau o masă pe zi pentru a vă menține greutatea

- Conform specificațiilor EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară)

Ingrediente:

Amestec de proteine pe bază de plante [Izolat de proteină din semințe de mazăre, Izolat de proteină de soia, Concentrat de proteină de orez, Proteină de cânepă), Maltodextrină, Pulbere de ulei vegetal, Amidon de porumb, Fosfat, Sirop de Glucoză, Gumă de Guar, Sucraloză (îndulcitor), Mix de verzături și super alimente [Extract de Acai, Moringa, Extract de Goji, Extracte de ceai verde, Extract de Camu Camu], Vitamina B și Minerale [Vitamina C (Acid ascorbic), Zinc (gliconat), Fier (II-sulfat), Vitamina E (acetat de tocoferă D-alfa), Seleniu (seleniu de sodiu în carbonat), Vitamina B3 (nicotinamida) , Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), Vitamina B2 (riboflavină), vitamina B12 (cianocobalamină), Vitamina B9 (acid folic), Iod (iodură de potasiu), Vitamina B7 (biotină)].

Valoare nutritivă pe shake:

Energie: 201 kcal

Lipide: 5,5 g

- din care saturate: 1,1 g

- din care mono-nesaturate: 1,1 g

- din care poli-nesaturate: 3,2g

Carbohidrați: 16,0 g

- din care zahăr: 1,6g

Fibre alimentare: 1,7 g

Proteine: 20,6 g

Sare: 1,2 g

Vitamine:

Vitamina C: 49,8 mg

Vitamina E: 7,1 mg

Vitamina B3: 8,9 mg

Vitamina A: 440μg

Vitamina B5: 3,2 mg

Vitamina D: 2,75 pg

Vitamina B6: 0,77 mg

Vitamina B2: 0,77 mg

Vitamina B1: 0,85 mg

Vitamina B12: 1,38 pg

Vitamina B9: 110 pg

Biotină: 30 pg

Minerale:

Magneziu: 206 mg

Calciul: 439 mg

Fier: 7,7 mg

Potasiu: 1,1 g

Sodiu: 155 mg

Seleniu: 35 pg

Cupru: 550μg

Mangan: 688μg

Iod: 83,6 pg

Zinc: 4,7 mg

Acid linoleic: 2,7 g

* Valorile nutriționale pot varia în funcție de aromă.

Descrierea produsului:

Vrei să pierzi în greutate, dar nu poți datorită unui sentiment permanent de foame? Stai fără griji! Important este să rămâi sănătos și să-ți crești capacitatea fizică! Scapă de kilogramele în plus într-un mod inteligent, folosind Slim Body Shake ca suport la dieta zilnică. Amestecul său de proteine ​​de înaltă calitate, carbohidrați, super-alimente, vitamine și minerale sprijină pierderea în greutate și creșterea musculară a corpului într-una din cele mai sănătoase căi posibile.

Slim Body Shake îndeplinește specificațiile adresate de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară). Shake-ul conține proteine ​​de înaltă calitate pe bază de plante, inclusiv izolat de proteine ​​de mazăre, izolat de proteine ​​de soia, proteine ​​de orez și proteine ​​de cânepă. Aceste proteine ​​de primă clasă sunt combinate inteligent cu carbohidrați, vitamine importante și minerale esențiale. Un alt secret al Slim Body Shake este o compoziție unică de superfoods. Pe lângă altele, veți găsi super-fructe uimitoare: Acai Berry Extract, Moringa, Extract de Goji Berry, Pudră de Maca, Pulbere de flori Hibiscus și Extract de ceai verde.

Cu 200 de calorii, Slim Body Shake este un bun susținător nutritiv și energizant, care vă va permite să reduceți în mod vizibil greutatea! Pentru cele mai bune rezultate, înlocuiți 2 mese pe zi cu Slim Body Shake pentru a pierde în greutate într-un mod inteligent. Dacă sunteți în căutarea de a vă menține greutatea actuală și de a vă susține corpul cu proteine ​​de înaltă calitate, vitamine și minerale luați 1 shake pe zi.

Recomandari:

În funcție de obiectivul dvs., înlocuiți 1-2 mese cu Slim Body Shake. Înlocuiți 2 mese pe zi cu Slim Body Shake pentru a pierde în greutate sau 1 masă pe zi pentru a vă menține greutatea.

Preparare cu lapte: Se amestecă 33g (2 cupe) de pulbere cu 300 ml de lapte fără grăsimi sau lactoză. Umpleți mai întâi agitatorul cu lapte și apoi adăugați pulberea. Agitați bine timp de aproximativ 10 secunde.

Pregătirea cu apă: Se amestecă 50 g (3 cupe) de pulbere cu 350 ml - 400 ml de apă rece. Umpleți mai întâi agitatorul cu apă și apoi adăugați pulberea. Agitați bine timp de aproximativ 10 secunde.

Tara de origine:

Germania

Mai mult