Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Aloe Vera - 10,000 mg (120 Tablete)

(0 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Originile Aloe Vera

Aloe Vera, sau asa cum este cunoscuta din punct de vedere botanic, Aloe Barbadensis Miller este recunoscuta ca fiind cel mai popular si universal tratament natural pentru o varietate de afectiuni de sanatate, castigandu-si denumirea de "planta miraculoasa". Planta de Aloe si utilizarea acesteia in medicina a fost trasata din China Antica si Egipt. Planta Aloe Vera este endemica pentru climatele subtropicale ale lumii, cum ar fi India, dar poate fi gasita si in Africa de Nord si in Europa de Sud. Face parte din familia "Lily" si produce frunze suculente care sunt prelucrate in mod obisnuit pentru utilizarea lor in tratamente.

Beneficiile comprimatelor de Aloe Vera

Planta Aloe are o multime de proprietati benefice de la calitati antimicrobiene la concentratii mari de vitamine, minerale si 20 de aminoacizi, dintre care 7 sunt aminoacizi esentiali. Aloe Vera este cel mai des utilizata local pentru a trata afectiunile cutanate, inclusiv arsurile, eczemele si vindecarea ranilor. In plus, Aloe Vera poate fi luata pentru a beneficia gastro-intestinal. Este important sa se considere ca celulele pielii si ale tractului gastrointestinal sunt ambele celule epiteliale stratificate, astfel incat acestea vor beneficia de aceleasi nutrienti si compusi activi gasiti in planta.

Planta Aloe Vera promoveaza urmatoarele:

Sanatate Gastrointenstinala - Sprijina sanatatea generala, promoveaza digestia sanatoasa si mentine functia intestinala. Contribuie la miscari si performante normale ale intestinelor, reducand si regland timpul de tranzit, conducand la promovarea unui intestin sanatos.

Agent antidiabetic - Ajuta la mentinerea nivelurilor normale de glucoza din sange, la controlul glicemic si are efecte stimulative asupra sintezei insulinei.

Mitigarea oboselii - Sa demonstrat ca are efecte benefice asupra oboselii si asupra promovarii metabolismului.

Imunitate - Aloe Vera ajuta la sanatatea imuna prin contributia la apararea naturala a organismului si stimularea capacitatii sale de a purifica si detoxifia proteinele straine si potential daunatoare din organism.

O sursa bogata de antioxidanti - Oxidarea este generata de radicalii liberi care provoaca leziuni in celulele vitale si in tesuturile vitale, rolul antioxidantilor este de a elimina radicalii liberi si de a preveni deteriorarea ulterioara.

Imbunatatirea ciclului menstrual - Beneficii pentru sanatatea organelor de reproducere feminine, contribuind astfel la reglarea ciclului menstrual feminin.

Nota

Acest produs este un comprimat usor de inghitit de 8 mm. In ciuda dimensiunilor sale, promitem un compromis in ceea ce priveste rezistenta datorita utilizarii extractului 200: 1 (200 g de Aloe Vera uscata se utilizeaza pentru a obtine 1 g de extract de inalta rezistenta). Asiguram cea mai inalta calitate, masurata prin analiza moleculei Aloverose, unica pentru planta Aloe. Cu cat continutul masurat al Aloverose este mai mare, cu atat sunt mai mari compusii sanatosi din extract. Specificatia procentuala minima pentru un extract de 200: 1 este de 7,5%. Oxford Vitality iti ofera o putere de 8%.

Datorita faptului ca Aloe Vera este de origine botanica, doza necesara poate varia de la persoana la persoana. Va recomandam sa solicitati sfatul unui medic pentru a stabili doza necesara.

Mai mult