Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

BCAA 2:1:1 3,750 mg (120 Tablete)

(2 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Ce este BCAA?

BCAA este reprezentat de aminoacizi cu catena ramificata si este alcatuit din leucina, izoleucina si valina, toate fiind aminoacizi esentiali. Termenul de aminoacid esential se refera la incapacitatea organismului de a le sintetiza in forma lor naturala, trebuie sa fie luate prin dieta. Sursele naturale de BCAA includ carnea de vita, pieptul de pui, ton conservat, oua, nuci, linte si proteine ​​din soia. In combinatie cu celelalte, Leucine, Isolecuine si Valine contribuie la aproximativ 33% din masa musculara totala.

Complexul BCAA este frecvent administrat in perioade de dieta scazuta sau prin cresterea intensa a greutatii datorita proprietatilor sale anti-catabolice. In plus, are capacitatea de a sustine recuperarea musculara prin utilizarea aminoacizilor liberi pentru a reduce oboseala. In timpul perioadelor sale obisnuite de utilizare, profilul metabolismului energetic al organismului se schimba si in loc sa utilizeze energia primara din carbohidrati si grasimi, va incepe sa descompuna muschii (proteinele) care pot duce la pierderea muschilor (hipotrofie). BCAA actioneaza ca un agent anti-catabolic care pastreaza si conserva masa musculara, permitand in acelasi timp recuperarea completa a structurii sale.

Beneficiul administrarii complexului BCAA 2: 1: 1 sub forma de tableta este faptul ca este pre-masurat si usor de luat. Aceasta tableta vine sub forma de "torpila", care este rationalizata, dar mare. Daca aveti probleme cu inghitirea, nu va recomandam sa cumparati acest produs.

Retineti ca acest produs nu este potrivit pentru vegetarieni si vegani.

Mai mult