Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Astaxanthin - 8 mg

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Astaxantinul este denumit colocvial "Regele antioxidanților", datorită nivelului său ridicat de antioxidanți activi. Activitatea lui s-a dovedit a fi de x6000 mai puternică decât activitatea de vitamina C și de x11 mai puternică decât cea a beta-carotenul. Astaxantinul previne sentimentele de oboseală.

Originea Astaxantinului

Astaxantinul are mai multe surse, cum ar fi krill, creveți, crustacee și microalge. Sursa pe care o folosim este din microalga Haematococcus Pluvialis. Haematococcus Pluvialis este cea mai bogată sursă naturală de astaxantină cu 40.000 ppm. În sursa sa naturală culoarea ei este este un roșu / roz. Vedem această culoare în creveți, homari și crab, dar cel mai faimos în somon. Haematococcus Pluvialis este o alge de apă dulce, care are capacitatea de a prospera în condiții nefavorabile, cum ar fi apă sărată, lumină puternică, surse de nutrienți limitate. Astaxantinul este o moleculă bogată în carotenoide, un pigment galben / portocaliu și un derivat al vitaminei solubile în lipide A. "Xanthin" provine din "Xanthophyll", ceea ce înseamnă "frunze galbene", reflectând structura sa naturală a componentelor, carotenoidele galbene. 

Notă

Rețineți că acest produs variază foarte mult în culori, variind între nuanțe de roșu până la maro. Acest lucru se datorează varietății culorilor găsite în materiile prime și nu datorită discrepanțelor în concentrație. Acest comprimat conține 8 mg de ingredient activ într-o tabletă de ''Torpedo Mare''. Un ''Torpedo Mare'' este cea mai mare tabletă, astfel sugerăm, dacă aveți probleme cu înghițirea, să nu achiziționați acest produs.

Mai mult