Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pulbere de Iarba de Grau Ecologic / BIO - 100 g

(2 voturi)
100 g
Ghid marimi
Naturya

Caracteristici cheie:

- O singura portie contine peste o treime din cantitatea recomandata de fier zilnica

- Aceasta planta mica ar putea satisface toate nevoile dietetice, oferind vitamine esentiale, minerale, proteine ​​si acizi grasi

- Fara ingrasaminte si pesticide

Valori nutritive:

Valori tipice la 100g de servire

Energie 1080 kJ 261 kcal

Lipide 1,3 g

din care:

Saturate 0,2 g

Mononensaturate <0,1 g

Polinesaturate 1 g

Carbohidrati 16,9 g

din care:

Zaharuri 4,3 g

Fibre alimentare 53,1 g

Proteine 19 g

Sare 0,3 g

Vitamine (% DZR)

Vitamina E 9,1 mg (76%)

Minerale (% DZR)

Calciul 321 mg (40%)

Fier 33 mg (236%)

Zinc 3,6 mg (36%)

Cupru 0,5 mg (50%)

Descrierea produsului:

Cultivat in soluri ecologice bogate in nutrienti, bea din apa irigata trasa de la adancime, fara ingrasaminte si pesticide.

Rasadurile tinere de grau sunt taiate manual si curatate cu grija de 9 ori, cu doar lamele de cea mai buna calitate selectate pentru prelucrare. Acestea sunt uscate bine inainte de a folosi aer rece pentru a le zdrobi intr-o pulbere fina. De la camp pana la produs finit in mai putin de o ora, toate substantele nutritive gasite in iarba proaspata se pastreaza.

Cultivate in exterior in lumina naturala a soarelui, pe pamant fertil, graul nostru organic asimileaza minerale bogate si substante nutritive din pamant, in timp ce zaharurile simple stocate in frunze pot fi transformate in carbohidrati complexi, care elibereaza mai lent energie atunci cand sunt digerati.

Monitorizata pe tot parcursul cresterii, se taie doar la "stadiul de imbinare", cand tesuturile intermodale incep sa se lungeasca, formand tulpina plantei de grau adulte. Prin recoltarea in acest moment in dezvoltarea lor, toata energia carbohidratilor, clorofila si aminoacizii care s-au acumulat in pregatirea pentru trecerea plantei de la o faza vegetativa la cea de reproducere pot fi extrase.

Dupa imbinare, depozitele de nutrienti sunt deviate din frunze spre reproducere si productia de cereale, deci este vital ca graul sa fie recoltat in aceasta fereastra scurta. In perioada de dupa imbinare. Aceasta crestere a sintezei celulozei corespunde unei scaderi puternice a nivelelor de clorofila, deoarece activitatea fotosintetica a plantei scade.

- Este bogat in fibre, proteine ​​si fier

- Proteina contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare

- Fierul contribuie la transportul normal al oxigenului in jurul corpului. Contribuie, de asemenea, la functia cognitiva normala, functia normala a sistemului imunitar si reducerea oboselii.

Cum o folosesc?

Este usor de utilizat in moduri diferite, de la smoothies la salata.

Mai mult