Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ginseng - 1300 mg (120 Tablete)

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Originea Ginsengului

Ginseng este o planta nativa a tarilor asiatice, cum ar fi China si Coreea. Forma asiatica este cunoscuta sub numele de Panax Ginseng. Exista, de asemenea, un ginseng american cultivat in Brazilia cunoscut sub numele de Panax Quinquefolium, acestea nu trebuie confundate. Cuvantul "Panax" inseamna "tot vindeca" si se refera la beneficiile sale terapeutice pentru sanatate. Planta prospera in habitate bine umbrite si umede. Radacina este locul unde se afla ingredientul activ Ginosenoside. In limba chineza, radacinile sunt numite "rénshēn", "rén", care inseamna om si "shēn", ceea ce inseamna radacina, aceasta se datoreaza formei sale distinctive care oglindesc membrele unui om.

Forma asiatica de ginseng este una dintre cele mai vechi medicamente cunoscute pe baza de plante si a fost folosita in medicina traditionala chineza de peste 7000 de ani. In China se refera la aceasta ca la "radacina cerului", deoarece ei credeau ca are capacitatea de a vindeca fiecare boala.

Beneficiile ginsengului

Beneficiile de sanatate ale ginsengului includ o imbunatatire a performantei mentale si fizice in organism. De asemenea, sporeste utilizarea zaharului si mareste defalcarea acidului lactic pentru a extinde performantele de anduranta. In plus, se crede ca imbunatateste functia cognitiva si concentrarea prin eliberarea Ginsenosidelor care induce energie si are un efect calmant in situatii stresante.

Mai mult