Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Maca EXTRA - 2500 mg (120 Tablete)

(3 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Ce este Maca Extract?

Maca este extract de radacina peruana din planta, Lepidium Meyenii. Este natural crescut si gasit in regiuni muntoase inalte din Anzi. In mod natural, planta Maca este o specie rezistenta la schimbare a vremii, a terenului si a temperaturilor. De asemenea, este incredibil de toleranta la presiunea partiala redusa a oxigenului.

Originile Maca

Maca a fost folosita de mai multe mii de ani, inca de la civilizatia Inca. In epoca Inca aceasta a fost data luptatorilor inaintea batalilor, deoarece ei credeau ca ar creste puterea si rezistenta. A fost atat de pretuita incat a fost folosita ca forma de moneda pentru a tranzactiona orez, porumb si fasole. Maca este considerata o unitate energetica nutritiva, bogata in toti macronutrientii, plus fier si iod.

Care sunt beneficiile Maca Extract?

Planta Maca si extractul de radacina este un puternic catalizator de energie. Va recomandam sa o luati atunci cand aveti nevoie de performante fizice si mentale imbunatatite.

Nota

Tableta Maca are o dimensiune de 8mm si este foarte usor de inghitit pentru confort. Comprimatele noastre Extra (2500mg) vin intr-o dimensiune de 10mm si tabletele Ultra (4000mg) vin in dimensiunea "Torpedo", ambele tablete mari. Va sfatuim ca daca aveti probleme cu inghitirea, veti achizitiona doar puterea cea mai scazuta.

Mai mult