Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Merisor (Cranberry) 5000mg + Vitamina C (120 Tablete)

(2 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Originea

Cranberry, la fel cum sugerează și numele, este un fruct al familiei Berry. Merișorul este cultivat pe planta Vaccinium Macrocarpon. Este o plantă scurtă, care acoperă solul, originară din Canada și din nordul central al SUA. Conditiile optime de crestere pentru merisor sunt variate, de la paduri bine iluminate pana la conditii de mlastina. Planta poartă flori albe, precum și fructe de padure rosii, cunoscute sub numele de merisor.

De-a lungul istoriei, Cranberry a fost folosită pentru proprietățile sale terapeutice, mai ales în scorbut datorită conținutului ridicat de vitamina C. Vitamina C este o vitamină solubilă în apă, găsită în mod natural în multe alimente bine consumate, cum ar fi cartofi dulci, ardei, capsuni, kale, mango, grapefruit și broccoli.

Benficiile merisoarelor

Beneficiile sunt în principal legate de proprietățile aseptice și de promovare a sănătății generale. Un aliment cu abilități aseptice are mijloacele de a reduce activitatea bacteriană și patogenă în organism. Principalul ingredient activ al merisorului este proanthocianadina, un compus fenol utilizat pentru a promova integritatea celulară și a reduce bolile. O molecula proeminenta in merisor este acidul salicilic, care este ingredientul principal al aspirinei. Luând tablete de merisor în mod regulat, veți crește nivelul de acid salicilic al organismului. Beneficiile acidului salicilic sunt proprietățile sale antiinflamatorii.

Beneficiile vitaminei C

Avantajele vitaminei C sunt extinse. Rolul principal al vitaminei C în organism este pentru formarea colagenului, utilizat pentru menținerea sănătății țesuturilor conjunctive și a flexibilității articulațiilor. Vitamina C joacă, de asemenea, roluri vitale ale sistemului imunitar datorită proprietăților sale antioxidante. Antioxidanții acționează prin reducerea numărului de radicali liberi dăunători, reducând astfel stresul oxidativ și promovând sănătatea generală și funcția imună. În plus, vitamina C ajută la regenerarea altor antioxidanți, cum ar fi vitamina E. În cele din urmă, vitamina C promovează metabolismul energetic normal, funcția sistemului nervos și reducerea oboselii.

Prin combinarea proprietăților nutritive ale extractului de vitamina C și de merisor, acest produs oferă un impuls pentru sănătatea generală.

Fiecare comprimat de 300 mg extract de merisor (40: 1) se face cu echivalentul a 5000 mg de merisoare uscate. De asemenea, oferim acest produs în concentrații de 7200mg și 10000mg. Tableta este mică de 10 mm și este astfel ușor de înghițit. Vă recomandăm să luați un comprimat de până la trei ori pe zi pentru rezultate optime.

Mai mult