Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Turmeric & Piper Negru (120 Tablete)

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

CARACTERISTICI CHEIE:

-Minerale
-Vitamine
-Suplimente

-Suplimente din Plante

-Antioxidanti

-Sanatate Digestiva

Descrierea produsului:

Aceasta formula inteligenta de piper negru si turmeric este folosita pentru proprietatile antioxidante si antiinflamatorii, stimularea apetitului si ca ajutor sanatos al digestiei.

Curcuma

Turmeric este o ruda indepartata a plantei de ghimbir. Se extrage la sursa de la Curcuma Longa. Planta turmerica este indigena in India, dar a fost cultivata in Bangladesh, China, Thailanda, Cambodgia si Malaezia. Turmeric are capacitatea de a creste pana la inaltimea de 1m. Produce flori albe / galbene si radacini lungi. Radacinile sunt sursa Turmericului, apoi sunt taiate si uscate in scopuri medicinale. Timp de multi ani, Turmeric a fost folosit in medicina asiatica pentru a trata boli, probleme de piele si pentru vindecarea ranilor. Turmeric este, de asemenea, utilizat in mod obisnuit in scopuri culinare, in curry de exemplu. Turmeric este cel mai des folosit pentru proprietatile sale antioxidante, ajutand sanatatea si performanta ficatului, articulatiilor, oaselor si tractului respirator superior. Cel mai important, beneficiile sale se extind la stimularea unui apetit sanatos pentru a obtine alimentatia corecta din alimente.

Piper negru

Piperul negru este extras din planta Piper Nigrum, care este originara din Asia de Sud-Est, cultivata pe paduri vesnic verzi. Produce fructe verzi care sunt uscate in diverse stadii pentru a fi utilizate in gatit sau in medicina. Din 2000BC Piper negru a fost folosit in gatit si vandut ca moneda in randul muncitorilor si comerciantilor. Acesta a fost denumit in mod obisnuit "Aurul Negru". Piperul negru contribuie la functionarea si eficienta normala a sistemelor digestive si intestinale. Din punct de vedere stiintific, se crede ca piperul negru stimuleaza mugurii gustativi in faza cefalica (mestecarea) a consumului de alimente, care alerteaza stomacul cu privire la sosirea alimentelor. Acest stimul cauzeaza cresterea volumului de secretii gastrice de acid clorhidric, imbunatatind astfel digestia. Prin ajutarea functiilor digestive normale, piperul negru ajuta la cresterea digestiei si absorbtiei nutrientilor, ajutand in acelasi timp la controlul greutatii corporale. De asemenea, se crede ca are efecte benefice asupra ficatului, ajutand la digestia toxinelor, curatarea ficatului si incurajand circulatia sangelui prin micro-vasculatura si capilarele ficatului.

Dimensiunea acestei tablete este de 6 mm, care este usor de inghitit pentru confortul dumneavoastra.

Atentie! Daca sunteti gravida, alaptati sau luati medicamente, va rugam sa consultati medicul dumneavoastra inainte de utilizare. Va rugam sa retineti ca turmeric poate interactiona cu anumite medicamente, inclusiv anti-coagulante, medicamente pentru reflux de acid si medicamente pentru diabet zaharat si nu ar trebui sa fie luate alaturi de aceste sau alte medicamente similare.

Mai mult