Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

L-Arginina 300 g

(1 voturi)
300 g
Ghid marimi
Women's best

1. CARACTERISTICI CHEIE

- Sprijina cresterea musculara
- Mai multa forta si rezistenta
- Imbunatateste regenerarea musculara
- O performanta mai buna in timpul antrenamentelor

Descrierea produsului:

Fiind un aminoacid semi-esential si datorita impactului sau enorm asupra performantei, L-arginina a devenit indispensabila pentru multi sportivi. Corpul uman poate produce singur, dar acest proces poate avea dificultati in producerea corecta. Activitatile sportive, stresul, tensiunea si boala pot duce la lipsa de L-arginina. Consecinta: Ne simtim uzati, neputinciosi si obositi. Adaugarea L-argininei la dieta dvs. poate duce la o imbunatatire imensa a capacitatilor si performantei sportive.
Intr-un studiu de la Universitatea din Exeter, cercetatorii au constatat ca L-arginina poate creste performantele atletice cu pana la 20% si chiar poate imbunatati timpii de curse cu pana la 2%. Motivul pentru aceasta este faptul ca L-arginina promoveaza eliberarea hormonilor de crestere, care din nou au un efect pozitiv asupra cresterii si regenerarii musculare.

Recomandari:

Se amesteca 3g (1 lingura) de pulbere cu shake-ul dvs. sau orice alt lichid inainte de antrenament. Pentru cele mai bune rezultate, va recomandam sa utilizati produsul direct inainte de antrenament si - in zilele zilele fara antrenament - imediat dupa ce va treziti dimineata.

2. Compozitie

L-Arginina (100%)

3. Valori Nutritive

Valoare nutritiva pe 100g:

Energie: 1700kJ / 400kcal
Lipide: <0,1g
- din care saturate: <0,1g
Carbohidrati: <0,1g
- din care zahar: <0,1g
Proteine: 100g
Sare: <0,1g
L-Arginina: 100g

4. Tara Origine

Germania

Mai mult