Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

5-HTP - 100 mg (120 Tablete)

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

5-HTP este un ingredient activ al plantei Griffonia Simplicifolia. 5-HTP stimuleaza productia serotoninei neurotransmitatoare care beneficiaza activitate creierului, reduce anxietatea si imbunatateste somnul.

Beneficiile 5-HTP

5-HTP este un compus natural aflat in organism. Se produce printr-o conversie de la precursorul L-triptofan. Nu poate fi produsa in niciun alt mod. 5-HTP este o componenta vitala in organism, cu rolul sau principal fiind in producerea de neurotransmitatori care pretind sa regleze apetitul, activitatea creierului, concentratia si tiparele de somn.

Modele de somn

5-HTP este luata in primul rand pentru a ajuta tulburarile de somn, cum ar fi insomnia, apneea de somn si narcolepsia. 5-HTP este o molecula precursor a doua substante chimice, esentiale creierului pentru a genera acel sentiment de "somn". Aceasta substanta chimica a creierului ajuta sa sedati corpul, sa setati ceasul biologic si ciclurile de adormire si trezire.

Apetit

Apetitul nostru este controlat in totalitate de fluctuatiile chimice ale creierului. Consumul de hrana pe care-l adoram, bogat in carbohidrati si zaharuri poate creste drastic anumite substante chimice din creier, ceea ce ne face sa ne simtim fericiti. Cand corpul nostru se obisnuieste cu acest lucru, apetitul creste si mai mult. Cea mai buna modalitate de a va controla apetitul este sa va completati in mod natural substantele chimice din creier pentru a stimula acest sentiment "fericit" si pentru a va controla apetitul nesabuit.

Sanatate mentala

Tulburarile de sanatate mentala sunt considerate a fi cauzate de un dezechilibru al substantelor chimice din creier. Prin completarea nivelurilor dvs. naturale de 5-HTP puteti spori capacitatea organismului de a re-echilibra aceste substante chimice din creier si de a reduce ambele simptome psihologice si fiziologice ale tulburarilor de sanatate mintala.

Surse naturale ale 5-HTP

L-triptofanul poate fi transformat in 5-HTP in organism. L-triptofan se gaseste in alimente precum produse din soia (boabe de soia si tofu), carne rosie, carne de pasare, peste, oua, branza de ovaz, seminte de floarea soarelui, spirulina, branzeturi si ciocolata neagra. 5-HTP nu poate fi obtinut din alimente tipice. Singura sursa naturala de 5-HTP in forma sa completa este din planta Griffonia Simplicifolia sau prin supliment alimentar. Recomandam ca tableta noastra 5-HTP sa fie luata impreuna cu o dieta sanatoasa, echilibrata si variata. Forma comprimatului de 5-HTP se gaseste intr-un comprimat foarte usor de administrat de 8 mm pentru a asigura o comfortabilitate maxima si o usurinta in luarea acestuia.

5-HTP este ingredientul activ principal al plantei Griffonia Simplicifolia. Griffonia Simplicifolia este o planta de vita de vie care se dezvolta cel mai bine pe versantii de munte si pe dealurile termite din Africa Centrala si de Vest, unde este cunoscuta si ca Kajya si Atooto. In aceste zone ale lumii, planta este folosita in medicina traditionala, bine-cunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice pentru o serie de boli. In medicina moderna occidentala este bine cunoscuta ca o sursa bogata de 5-HTP. Griffonia Simplicifolia produce pastai care contin seminte care sunt abundente in ingredientul activ 5-HTP. Extragerea 5-HTP din aceasta sursa naturala ne permite sa atingem nivelurile ridicate de calitate pe care vrem sa le oferim.

Mai mult