Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Multi Vitamina (120 Tablete)

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Multivitaminele noastre contin vitamina A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E, K2, D-biotina si acid folic.

Vitamina A

Vitamina A este o vitamina solubila in grasime si este un termen umbrela care include molecule carotenoide si retinol. Carotenoizii (beta-caroten, luteina si licopen) sunt precursori ai moleculelor de vitamina A. Retinolii cu vitamina A se gasesc numai in surse animale, cum ar fi peste uleios, lapte integral si unt. In timp ce carotenoizii se gasesc numai in produse care nu sunt animale, cum ar fi cartofi dulci, morcovi si broccoli. Vitamina A este utilizata pentru metabolismul normal al fierului in organism si pentru mentinerea membranelor mucoase normale, care apoi consolideaza si protejeaza functia sistemului imunitar. Cu toate acestea, functia sa principala este de a mentine vederea normala si sanatatea ochilor.

Vitamine B

Vitamina B este o vitamina solubila in apa. Vitamina B1 (Thiamin), poate fi gasita in alimente cum ar fi drojdie, orez brun, carne de porc si nuci de Brazilia. Tiamina adecvata este responsabila pentru evitarea bolii Beri Beri (deficienta B1). Vitamina B2 (Riboflavina) poate fi gasita in ciupercile de drojdie, pestele uleios si Kale. Ambele vitamine B1 si B2 sunt responsabile pentru promovarea metabolismului energiei normale, conducand la o optimizare a functiei fiziologice si a sistemului nervos. Vitamina B2 este, de asemenea, responsabila pentru sanatatea si intretinerea pielii, a membranelor mucoase, a vederii, a metabolismului de fier si a productiei de celule rosii in sange. Vitamina B3 (Niacin), se gaseste in curcan, peste, carne rosie, carne de pui si migdale. Nivelurile adecvate de niacina ajuta la evitarea bolii Pellagra. Niacinul este, de asemenea, responsabil pentru reducerea sentimentelor de oboseala prin cresterea metabolismului energetic, a fluxului sanguin catre tesuturile active si optimizarea functiei sistemului nervos. Vitamina B5 (acid pantotenic) se gaseste in carne de organe, arahide, caju, broccoli si avocado. Beneficiile sale pentru sanatate includ mentinerea unui sistem digestiv normal, sistemul imunitar si atributele acestuia la reducerea stresului in organism. Vitamina B6 (piridoxina, se gaseste in seminte de floarea-soarelui, ton, linte, porc si galbenus de ou. Vitamina B6 este responsabila pentru sinteza cysteinei si pentru promovarea functiei normale a sistemului imunitar si nervos. Multe reactii enzimatice din organism, se gasesc in oua, ovaz, somon si rosii. Vitamina B12 (Cobalamina) se gaseste in carne de organe, crustacee si carne de vita, nu exista surse de plante de B12. Energie normala, contribuind la optimizarea functiilor neurologice si psihologice.

Vitamina C

Vitamina C este o alta vitamina solubila in apa, cunoscuta si sub numele de acid ascorbic. Se gaseste in ciuperci, portocale, grapefruit, capsuni si broccoli. Rolul sau in organism este de a promova functia normala a sistemului nervos, a sistemului imunitar si a preveni oboseala. In cele din urma, este un antioxidant puternic care previne deteriorarea ADN-ului, a lipidelor si a proteinelor prin oxidare. 

Vitamina E

Vitamina E este un alt antioxidant puternic care se gaseste in ulei de floarea-soarelui, susan, arahide si de porumb.

Vitamina K2

Vitamina K2, cunoscuta si sub numele de menacinona, este produsa de intestin in cantitati mici. Vitamina K2 are un rol vital in mentinerea sanatatii osoase si atributele coagularii normale a sangelui. Alte forme de vitamina K pot fi gasite in surse alimentare.

Acid folic

Acidul folic este denumirea stiintifica a vitaminei B9. Se gaseste in spanac, fasole, fasole rinichi, cereale fortificate. Rolul sau principal se refera la conceptie si sarcina, prevenind defectele tubului neural la un fat in curs de dezvoltare.

Tabletele noastre cu multivitamine

Acest produs vine intr-un comprimat de 8 mm, care este usor de inghitit pentru confortul dumneavoastra atunci cand il luati. Va rugam sa retineti ca o componenta naturala a cobalaminei este cobaltul. Daca stiti ca aveti o sensibilitate sau sunteti alergic la acest ingredient, va rugam sa evitati consumul acestui produs. Va rugam sa retineti ca acest produs contine vitamina A, nu luati daca sunteti gravida sau este posibil sa ramaneti gravida, fara acordul unui medic.

Mai mult